Sonu kötü biten çok oyun varda. İyi biten çok hatırlamıyorumsonu iyi biten oyun önerebilir misiniz? dying light ile mafia de oynadım yakın zamanda ikisininde sonu iyi bitmedi
bütçe sıkıntısı yok güzel diyebileceğiniz bu tarz oyun önerirseniz güzel olurbütçen ne kadar ?
metro serisi oynayabilirsin benim en sevdiğim seri 3 oyunu var seri seri devam edersin 3 oyundada hem iyi hem de kötü son var oynamayı düşünürsen ilk olarak metro 2033, sonra metro last light, en sonda metro exodus,sonu iyi biten oyun önerebilir misiniz? dying light ile mafia de oynadım yakın zamanda ikisininde sonu iyi bitmedi
Gamepass al 1 aylık. orada çok oyun var. Expedition 33 var YouTube'dan bak. Dram komedi aksiyon macera her şey var güzel oyunbütçe sıkıntısı yok güzel diyebileceğiniz bu tarz oyun önerirseniz güzel olur
Büyük çaplı değil ama Road 96 var bildiğim. 3 tane sonu var hepsi kısmen iyi sanırsam. Birde şuan indirimde gayet ucuz.sonu iyi biten oyun önerebilir misiniz? dying light ile mafia de oynadım yakın zamanda ikisininde sonu iyi bitmedi
ark kodu bırakırmısın1 saate geleceğim benim oyunlar var sana öneririm, normalde oyun oynamayı sevmem ama ucuz ve fiyatı inmiş olan oyunları takip ederim yakalarsam sana güzel oyunlar önereceğim, istersen steam ekle beni
hocam ben sizden öneri istedim benim için önemli olan hem hikaye hemde güzel sonla bitmesi kötü sonla biten bu 2 oyundan sonra ben kendimi kötü hissettimGamepass al 1 aylık. orada çok oyun var. Expedition 33 var YouTube'dan bak. Dram komedi aksiyon macera her şey var güzel oyun
Kötü sonla bitmiyor ki.ark kodu bırakırmısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam ben sizden öneri istedim benim için önemli olan hem hikaye hemde güzel sonla bitmesi kötü sonla biten bu 2 oyundan sonra ben kendimi kötü hissettim
hocam exp33 sıra tabanlı rol yapma değilmi?ben o tarzı pek sevmiyorum baldurs gate ide o yüzden hiç oynamadımKötü sonla bitmiyor ki.
Şimdi çok genel bir bakış açısı. Dediğiniz oyunların sonu gayet iyi bitmişti aslında. Ama burada "iyi" tanımımız farklı sanırım. Sonu normal mutlu edecek şekilde basit biten oyunlar:sonu iyi biten oyun önerebilir misiniz? dying light ile mafia de oynadım yakın zamanda ikisininde sonu iyi bitmedi