Kullanışlı Laptop önerisi

DenizH

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
80.000
Hem oyun oynatabilecek hem üniversite için kullanışlı ve görüntüsü taşınabilirliği iyi olan bi laptop arıyorum. yardımcı olabilir misiniz (bütçe 50-80k

Hem oyun oynatabilecek hem üniversite için kullanışlı ve görüntüsü taşınabilirliği iyi olan bi laptop arıyorum. yardımcı olabilir misiniz (bütçe 50-80k

yeni nesil 8945hx işlemci
32 gb ddr5 ram
1 tb m2 ssd
rtx 5070 ekran kartı
16'' 300 hz ips panel

ön sipariş ürünü
tahmini 14 temmuz kapında diyor
10-15 arası gibi düşün sen

bir çok kredi kartına da peşin fiyatına 6 taksit var

300 hz gereksiz olmuş 32gb ddr5 oky ama 5070 kotu olmus gerci boylede garip hissediyorum ya gidin pc toplayın bi tanede macbook air m1 alın misler gibi kullanın arkadas ne bu dışarıda oyun oynama sevdası he illa oynicam dersen kurarsın uzaktan bağlanma için Moonlight + Sunshine veya parsec dışarıdada evdeki pc'ni kullanırsın kat kat iyi fpsde alırsın he dışarıda okdr iyi internet bulabilir misin bilmem ama 30 mbps internetin olsa 60 fps 1080p bağlanırsın evdeki sistemine

Slayer R9T'lere göre pil ömrü daha iyi olur. İmkân varsa, pil ömrü gerekli değilse uygun model yukarıda paylaşılmış, bileşenlerine göre sıcaklığını düşünmek gerekiyor.

300 hz gereksiz olmuş
Gereksiz değil, artı denir. Bu işin günlük kullanımı, rekabetçi oyunu da var.

5070 kotu olmus
Fiyatına göre yorumlamak gerekiyor.

Ezberlerden kıssalar, farklı modelleri de ezberleyin az, bu kadar MacBook yazılması iyi değil.

Diğer yazılanlar da farklı konularda işe yarayabilir, bu konunun içeriği bu değil.

Mesela, laptop önerileri konusunda ''pc toplayın'' yazman bile konuyla alakasız mesaj olur, bunu düşünebilmek de marifettir.

bende legion 5 var ve cok agir bir cihaz bu segmentteki cihazlar cok agir tasimak zor boru gibi sarj aletleri var, kisacasi mumkunse 50kya fln 4070li fln laptop alip 2. Elden mac air almak mantikli olur (veya 2. bir is tarzi bilgisayar)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,748
Üyeler
188,982
Son üye
yavuzms21
Geri