Kıyaslanacak şeyler değil Tv de ve monitörde 4k oled kullanan biri olarak OLED bambaşka bir dünya.2k oled mi 4k ips mi
Samsung 27 inç oled monitor eğitim indirim programı ile o fiyata satılıyor.Arkadaş sıkıntılı mısınız? Samsung 16K deyip kaybolmak nedir? hangi Samsung? Milyon tane Samsung varken şöyle boş boş mesajlar atmayın
Hocam sıkıntılı olunan bir nokta falan yok aylardır millet oled samsung monitör hakkında konuşuyor, forumu takip etmiyor olabilirsin ona lafım yok. Fakat forumda herhangi bir arama kısmına samsung oled yazsan bile ilk sırada bütün başlıklar görünecek. Her şeyi insanlardan beklemeyin. Elinizin altında sizin de mouse klavye var. Araştırıp rahatça bulabilirsinArkadaş sıkıntılı mısınız? Samsung 16K deyip kaybolmak nedir? hangi Samsung? Milyon tane Samsung varken şöyle boş boş mesajlar atmayın
arada 10k fiyat farkı var, maddi açıdan sorunum yok her ay cebime güzel para giriyor diyenler bence de 27 bin tl olan asusu alabilir fakat, bence hiiç gerek yokİki ürünü de bilmiyorum ama hangisi parlak ekransa onu alın. Mat kaplama sıvıyor.
Macimdeki parlak ekrandan sonra gördüğüm her mat ekran çamur geliyor gözüme. Güneş vurma sorunu olmayana parlak ekran tavsiyem.arada 10k fiyat farkı var, maddi açıdan sorunum yok her ay cebime güzel para giriyor diyenler bence de 27 bin tl olan asusu alabilir fakat, bence hiiç gerek yok
Gündemi takip etmeyip insanlara sıkıntılı diyorsan burada tek sıkıntılı sensindir kusura bakma böyle de konuşmak istemezdim ama üslubuna karşılık böyle cevap verdim, sırf 16K'lık model değil bir çok modelde aylardır görülmemiş fiyatlar ile samsung satış yapıyor. Ekipte @Mehmet Yılmaz bile satın aldı.Arkadaş sıkıntılı mısınız? Samsung 16K deyip kaybolmak nedir? hangi Samsung? Milyon tane Samsung varken şöyle boş boş mesajlar atmayın
Ben 18'e aldım hatta iyice düşürdülerGündemi takip etmeyip insanlara sıkıntılı diyorsan burada tek sıkıntılı sensindir kusura bakma böyle de konuşmak istemezdim ama üslubuna karşılık böyle cevap verdim, sırf 16K'lık model değil bir çok modelde aylardır görülmemiş fiyatlar ile samsung satış yapıyor. Ekipte @Mehmet Yılmaz bile satın aldı.
Bu senin kaderinBen 18'e aldım hatta iyice düşürdüler![]()
Bu senin kaderin