oyunbilgisi
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
1500 tlne kadara satıyorsun
odin bey sen misin?1500 tl
ben değilim kartın fotoğrafını internetten buldum kart aynısı sorunsuz ilgilenirsen yardımcı olurumodin bey sen misin?
ben alıcı değilim fakat o kartı 1.5k ya zor satarsınben değilim kartın fotoğrafını internetten buldum kart aynısı sorunsuz ilgilenirsen yardımcı olurum
ondan alabilirsiniz ben teklife acıgım bilgisayar bileşenleriylede takas ederim teklif gelirseAynı paraya çok rahat rx570 4gb yada az araştırma ve pazarlıkla rx580 4gb bulunuyorken
takasda olabilir hocam bilgisayar bileşenleriyleben alıcı değilim fakat o kartı 1.5k ya zor satarsın
bence şansını dolapta dene orda satılma ihtimali daha yüksekondan alabilirsiniz ben teklife acıgım bilgisayar bileşenleriylede takas ederim teklif gelirse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
takasda olabilir hocam bilgisayar bileşenleriyle
Hayır ben almayacağım zaten pc ile pek bi işim yok neredeyse ama alıcı almaz daha güncel rx 570 varken kimse r9 380 almaz onun rakibi gtx1050ti/rx560 fln yani rx560 ne ediyorsa daha azını etmesi lazım rx560 4gb den yani sonuçta çok daha yaşlı bir kart yada tek fanlı rx 560 alacağıma çift fanlı r9 380 alayım diyen çıkar illaondan alabilirsiniz ben teklife acıgım bilgisayar bileşenleriylede takas ederim teklif gelirse
ordan bi deniyim hocam teşekkürlerbence şansını dolapta dene orda satılma ihtimali daha yüksek