Sizce bu sistem nasıl

@asko56 @jombo @K1dot
parçaları satın aldım sadece
Klavye monitör m2 ssd kaldı
Ssd yede karar vermeye çalışıyorum şuan karar vereyim alacağım
Extra olarak
Akım korumalı priz
xbox gamepad ve pili
Kulaklık ve gamepad standı
ve bir adet sıvı soğutmaya benzeyen fandan alacağım egzoz fanı için
hayırlı olsun parçalar degişiklik yaptınızmı yoksa aynı linkdeki ürünlermi

M2 konusunda 1tb ve sonrasında 2tb takviye mi yapsam diyorum şuan almam gereken üç beş şey daha var
bence kesinlikle tr de fiyatlar zam yemeden 2+1 yapmak daha mantıklı

bence kesinlikle tr de fiyatlar zam yemeden 2+1 yapmak daha mantıklı
fiyatlar zaten zam yedi hocam benim bu sistemi haziran başı sonu aldığım senaryoda bile ay içerisinde 2-3K oynuyor haziran sonu ve şuan için bile arada 2k fark var
M2 yi şimdilik g4 1tb orta sınıf yapıp sonraki aylarda direkt g4 2tb çekeceğim öyle bir plan yaptım

fiyatlar zaten zam yedi hocam benim bu sistemi haziran başı sonu aldığım senaryoda bile ay içerisinde 2-3K oynuyor haziran sonu ve şuan için bile arada 2k fark var
M2 yi şimdilik g4 1tb orta sınıf yapıp sonraki aylarda direkt g4 2tb çekeceğim öyle bir plan yaptım
en iyi plan kendi yaptıgınız plan bizimkisi tavsiye para sizde

şimdi almam gereken parçaları düşününce
Xbox gamepad
Kulaklık standı
akım korumalı priz
Am5 güçlendirme kiti
Termal macun felan alacağım göz önünde bulundurmadığım 3-5 tutar dediğim şeyler olması gerekenden Fazla tuttu sırf daha fazla para ödememek için acele aldım arkadaştan borç almıştım yüklü bir mebla kafamda min 15 kalması gerekiyordu şuan 5-6 bile kalmıyor sisteme verdiğim fazla parayı öyle düşünün yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1tb m2 ile 1-2 ay idare edebilirim 2.5 senedir 500gb kullanıyorum 😅

şimdi almam gereken parçaları düşününce
Xbox gamepad
Kulaklık standı
akım korumalı priz
Am5 güçlendirme kiti
Termal macun felan alacağım göz önünde bulundurmadığım 3-5 tutar dediğim şeyler olması gerekenden Fazla tuttu sırf daha fazla para ödememek için acele aldım arkadaştan borç almıştım yüklü bir mebla kafamda min 15 kalması gerekiyordu şuan 5-6 bile kalmıyor sisteme verdiğim fazla parayı öyle düşünün yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1tb m2 ile 1-2 ay idare edebilirim 2.5 senedir 500gb kullanıyorum 😅
xbox gamepad i 2. el alabilrisinz

akım korumalı priz yerine eger ev sahibi iseniz sigorta kutunuza akım korumalı sigorta yaptırın tek seferde ugraşmayın

termal macun zaten aldıgınız sıvı sogutmanın içinde geliyor

akım korumalı priz yerine eger ev sahibi iseniz sigorta kutunuza akım korumalı sigorta yaptırın tek seferde ugraşmayın

İkinci aldığım ilk ve son gamepad de ağrızalıydı çift tıklıyordu

Ev Bizimde yinede akım korumalı priz almak istiyorum ya çok maliyetli değilse

Ev Bizimde yinede akım korumalı priz almak istiyorum ya çok maliyetli değilse
gerçekten iyi ürünler iyi para kaçlı lazım ise alman markası ürünlere bakabilirsiniz

gerçekten iyi ürünler iyi para kaçlı lazım ise alman markası ürünlere bakabilirsiniz
Corsair rm750e 4-5 defadır dayanıyor elektrik kesintisine ama ben elektrik kesilir kesilmez herşeyi kapatıyorum psu yu direkt alttan kapatıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,917
Üyeler
183,029
Son üye
emonedoexd
Geri