NVIDIAMDINTEL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,127
Kahve: LZEBP6SV
Algida: KE2VPM1R5E
GeçersizKahve: LZEBP6SV
yok değilESLAB KANKS BOYKOTS
yok bir parti dolayısıyla dostumhalk tarafından
hacı bu hediye kartlarını nerden topluyon bi anlatıver ya
yok birader, biraz Allah korkusu olan ve hakka hukuka inanan her kesimden insan tepki gösteriyor.yok değil
yok bir parti dolayısıyla dostum
Koyun kokusu sezdim ya niye öyle oldu? Ampül var galiba yakınlarımda.yok değil
yok bir parti dolayısıyla dostum
hacı bu hediye kartlarını nerden topluyon bi anlatıver ya
Nasil yapıyoruz kodu aldım likecard uygulamasını indirdim ama telefona SMS gelmiyorLike card kupon kodu da gelmiş.
Ben 150 liraya 250 liralık amazon hediye çeki aldım.
Ben tarayıcı üzerinden kullandım.Nasil yapıyoruz kodu aldım likecard uygulamasını indirdim ama telefona SMS gelmiyor
Evet aktivasyon kodu gelmiyor şu an telefona.Dün akşam denediğimde gelmişti hemen.Nasil yapıyoruz kodu aldım likecard uygulamasını indirdim ama telefona SMS gelmiyor
Koyun kokusu sezdim ya niye öyle oldu? Ampül var galiba yakınlarımda.
bu arkadas mimlendi zaten onceki benzer konulardan taniniyorHem de bayağı bir yakın.
Buram buram kokuyor.
Atatürk'ün partisince.
Halkın umursadığı yok antalyadahalk tarafından
Bu forum zaten technopatın abartı siyasi tartışmalarından kaçanların geldiği safe bir yer ortamı kirletmeyinbu arkadas mimlendi zaten onceki benzer konulardan taniniyor![]()
yok brom. burada parti diyerek siyaset yapan sensin, sadece zoruna gittiğini ve ampullu olduğunu yaz, bahaneye gerek yok. Çoğunluğu gençlerden oluşan forumlarda destek bulamamaya devam edeceksin, biraz daha gezmeni öneririm..Halkın umursadığı yok antalyada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu forum zaten technopatın abartı siyasi tartışmalarından kaçanların geldiği safe bir yer ortamı kirletmeyin
Sence ben bir partiye prim verecek kadar küçük yaşta mıyım?yok brom. burada parti diyerek siyaset yapan sensin, sadece zoruna gittiğini ve ampullu olduğunu yaz, bahaneye gerek yok. Çoğunluğu gençlerden oluşan forumlarda destek bulamamaya devam edeceksin, biraz daha gezmeni öneririm..