Fatura tarihi 2024 aralik başı enermaxinyani sıfırsa bence o fiyata iyi ciden sıfırsa emin ol al 2500tl baya iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynı fikirdeyim ama sıfıra kaçmaz
Kasama uyar lianli 207 var lakin 2024 Aralık başında faturalı imiş enermax
Şuan kıyası thermaltake ile yapıyoruztest sayfalarını inceledim enermax r23 testinde 13700k ile 68 derece ses seviyesi ise 42.4db lf 3 ile oyunda 50-60 arasında olduğu söyleniyor hemen hemen aynılar gibi
garantisi yoksa bulaşılmaz bence 3-5 derece içinŞuan kıyası thermaltake ile yapıyoruz![]()
Aynen diğeri 0 ama bir de sıfır fiyatları arasında 3bin TL civarı fark varEe ne olacak hocam 8 aylık ürün.
Dediğim gibi 7950x3d için alacağım hangisi iyi sogutuyorsa o olsun sıfır 2.el umrumda değil pemthermaltake diyorum son kalarım ama sıfır olduğuna emin oluyosun zatenn anlarsın
ENERMAX mantıklı gibi geçen yıl aldığım mx6 var 4 5 kez kullandım termal macun bozulmusmudur çünkü içindeki termal macun bitmiş enermaxinsonuçta teknoloji şans işi sıfır alınan ürünlerde bile sıkıntı çıkıyor muhatap bulamazsın
knk zaten enermaxdada1 sene sonra muhatap bulamaz adam 1 yıl kulanmış 0 alır barisonuçta teknoloji şans işi sıfır alınan ürünlerde bile sıkıntı çıkıyor muhatap bulamazsın
bana kalırsa enermax almaDediğim gibi 7950x3d için alacağım hangisi iyi sogutuyorsa o olsun sıfır 2.el umrumda değil pem
ENERMAX mantıklı gibi geçen yıl aldığım mx6 var 4 5 kez kullandım termal macun bozulmusmudur çünkü içindeki termal macun bitmiş enermaxin
aslında o işlemciye 420 almak lazım ama neyse ıhjfnsıhzxfımsdDediğim gibi 7950x3d için alacağım hangisi iyi sogutuyorsa o olsun sıfır 2.el umrumda değil pem
ENERMAX mantıklı gibi geçen yıl aldığım mx6 var 4 5 kez kullandım termal macun bozulmusmudur çünkü içindeki termal macun bitmiş enermaxin
Kararsız bıraktınız beniknk zaten enermaxdada1 sene sonra muhatap bulamaz adam 1 yıl kulanmış 0 alır bari
bana kalırsa enermax alma
Kasam desteklemez ben uyguna kapatmaya çalışıyorum yoksa gidip lian li sıvı soğutma da alabilirimknk zaten enermaxdada1 sene sonra muhatap bulamaz adam 1 yıl kulanmış 0 alır bari
bana kalırsa enermax alma
aslında o işlemciye 420 almak lazım ama neyse ıhjfnsıhzxfımsd