🔥İndirim 🔥🔥🔥Mcdodo MC-1370 20000 mAh 313 TL 🔥🔥🔥

sendegitunutbeni

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
579
son 1 yilin en dusuk fiyatinda çıkış gücü çok az 10.5 w ile şarj var 2 portuda kullanirsaniz 2 side 5 w ye iniyor onun hariç cok iyi kulaklik mouse vb. şeyleri şarj etmek için alinip kösede masaüstünde tutulabilir.

Son düzenleme:
1751758002218.webp

5V 2.1A bir şarj cihazı, telefonu 10.5W (Watt) ile şarj eder.

Kaliteli olduğunu düşünmüyorum

Mcdodo kablo aldım 6 7 . Ayında ucu yamuldu ve hiçbirşey yapmadım.Garanti için yollamak istedim 6 ay garanti verdiklerini ve değişim onarım olmayacağını soylediler ben bir daha bu firmadan bir şey almam.2. Olarak ürün kaliteside çok başarılı değil kablo cayır cayır ısınıyordu şarj hızını kesiyordu.benden uyarması.

Kaliteli olduğunu düşünmüyorum
kablolari vs. kaliteli bu fiyata rastgele markasiz almaktan iyidir diye düsünuyorum sahsen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mcdodo kablo aldım 6 7 . Ayında ucu yamuldu ve hiçbirşey yapmadım.Garanti için yollamak istedim 6 ay garanti verdiklerini ve değişim onarım olmayacağını soylediler ben bir daha bu firmadan bir şey almam.2. Olarak ürün kaliteside çok başarılı değil kablo cayır cayır ısınıyordu şarj hızını kesiyordu.benden uyarması.
valla ben oyle bisi yasamadim sahsen şans isi biraz

Patlama alan çapı 5-7 metre arasıymış fena değil patlama alan hasarı 550 damage idare eder aynı markanın 10 metrelik kablosu ile dinamit olarakta kullanılabiliyor ama benim nacizhane fikrim patlayıcı olarak gamebooster

Son düzenleme:
kablolari vs. kaliteli bu fiyata rastgele markasiz almaktan iyidir diye düsünuyorum sahsen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla ben oyle bisi yasamadim sahsen şans isi biraz
Arkadaşımda aynı kablo var ben spigene geçtim o onu aldı benim kablomda çizik bile yok onun örgüsü kopmaya parcalanmaya solmaya başlamıştı bu kabloda 8 9 aylık diyeyim.

Garanti konusunda mükemmeller gerçekten sikayetvar.com yazıyorsunuz hemen wpden dönüş yapıp birebir değişim yapıyorlar markayı kesinlikle tavsiye ederim.

Çok benzer modeli var bu markanın 2 ürününü kullandım 2 side 35 40 günde bozuldu ya bende şans yok yada bahsedildiği gibi iyi ürünleri yok. Birçok yerde bu marka ve ürünler için iyidir deniyor ama birdaha asla almayacağım markalar arasına girdi. Göstergesi yanlış gösteriyo şarj etmeyi durduruyo bi anda % 5 10 fazla düşürüp geri çıkıyor falan. Alternatiflere yönelmeniz önemle rica olunur bütçe yoksa bol şans.

Geri