🔥İndirim 🔥🔥🔥Mcdodo MC-1370 20000 mAh 313 TL 🔥🔥🔥

son 1 yilin en dusuk fiyatinda çıkış gücü çok az 10.5 w ile şarj var 2 portuda kullanirsaniz 2 side 5 w ye iniyor onun hariç cok iyi kulaklik mouse vb. şeyleri şarj etmek için alinip kösede masaüstünde tutulabilir.
valla bu fiyata daha iyisi zor gibi hocalarim eve donunce siparis gecicem net yedek dursun masaustunde en kotu bisi olmaz

Telefonunun bataryasını bozuyor, bununla şarj ettikten sonra telefon düzgün şarj tutmamaya başladı.

İçinde büyük ihtimalle 8 tane 2500mah 18650 pil vardır. Sipariş verip pilleri söküp, şarjlı matkaba yada dikey süpürgeye puntolayasım var. Site güvenilir mi?

İçinde büyük ihtimalle 8 tane 2500mah 18650 pil vardır. Sipariş verip pilleri söküp, şarjlı matkaba yada dikey süpürgeye puntolayasım var. Site güvenilir mi?
Matkap ve powerbank pillerinin yapıları çok farklı. Sana önerim INR Orion 2000 mah alman bu yeterli olur.

kablolari vs. kaliteli bu fiyata rastgele markasiz almaktan iyidir diye düsünuyorum sahsen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla ben oyle bisi yasamadim sahsen şans isi biraz
Hayır bence kaliteli değil öyle hissettirmek diye bir şey var sadece ekranlı şeyleri de çok cabuk bozuluyor 10-20 kişiden sadece birkac tanesinin ürünü düzgün calisiyordur 1 yılı aşkın killanıyordur gerisi 1 yılı görmeden bozuluyor

Bİldiğim kadarıyla piller farklı kullansan bile sağlıklı olmaz 15c pil almanı öneririm matkaba. C değeri önemli. Daha güçlü olmalı matkap için.

yani 10w la anca 3310 filan şarj ederiz herhalde. fiyat güzel ama genel olarak kullanışlı değil maalesef.

içinde 18650 pil olmadığına eminim.
olsa bile 8 tane sığacak kadar büyük durmuyor zaten.

Wh değeri verilmemiş yani kapasitesi belli değil 10000 lik bir powerbank te olabilir.Wh değeri vermedeikten sonra istediğiniz değeri yazabilirsiniz mah olarak

Youtuberlar bir ara bu markayı çok şişiriyordu. Ben de denemek için 3 in 1 kablosunu aldım, type c olanı hiç çalışmadı. Çöp bir marka benim için.
bu paraya yemek yerim daha iyi…

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,211
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri