A1 Ehliyet (16 Yaş) Motor Önerisi

hayır ben kimseyi suçlu bulmam yada kimsenin arkasından konuşmam zaten sizin fikirlerinizi öğrenmke içinbu konuyu açtım
Yani alacaksan sağlam ekspertiz yaptırmanı öneririm ama ns de üzmez cbr gerçekten güzel ama ben geçmişini bilmedigim motoru almam

hayır ben kimseyi suçlu bulmam yada kimsenin arkasından konuşmam zaten sizin fikirlerinizi öğrenmke içinbu konuyu açtım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

racingden vaz mı geçeyim
bana kalsa racing alma ama illa racing istiyorsan japon şart ilk motor için.

racingden vaz mı geçeyim
Bence duzgun bi naked alin. Tam bir bilgim yok MT125ler vardi daha iyisi de vardir. Biraz buyuyup A2 veyahut A ehliyet alinca racing alin hem degil bilginiz olur motorlar hakkinda sizin icin daha saglikli olur.

Bence duzgun bi naked alin. Tam bir bilgim yok MT125ler vardi daha iyisi de vardir. Biraz buyuyup A2 veyahut A ehliyet alinca racing alin hem degil bilginiz olur motorlar hakkinda sizin icin daha saglikli olur.
Mt 125 nin yeni kasaları bütçesini çok aşar bi kere 125 lige 300 k verilmez

Mt 125 nin yeni kasaları bütçesini çok aşar bi kere 125 lige 300 k verilmez
2. El olabilir belki tam bilgim yok sadece genel olarak duydum iyi oldugunu Yamaha ne de olsa.

o zaman genel düşünceniz şu mu ilk motor için naked al gerek parça, gerek servis olarak üzmez

illaki racing alacaksan çin alma japon al onlarında ekspertizinin sağlam olması gerek

RKS deil QJ SRK 125 al. onda abs var. bloğu en sağlam çinli markası.

son o

o naked diye onu ikinci plana atmıştım QJ SRK 125S dimi bu motor
naked değil racing olanı da var

hayır qj srk125r'dan bahsediyor racing olan ama artık qj tarafından üretilmiyor rksye verildi üretimi
sahibindende var sıfır almak zorunda değil 6k kmye kadar olanlar alınır bence

Geri