Öneri Arkadaşlarımla oynayabileceğim survival oyunlar

Muzaffer34

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
46
Dostlarım selamlar. Geçen hafta iyi bir pc dizdim. 3-4 arkadaş birlikte oynayabileceğimiz forest gibi oyun önerileri istiyoruz. Şimdiden öneri yapanlara teşekkürler.

Dostlarım selamlar. Geçen hafta iyi bir pc dizdim. 3-4 arkadaş birlikte oynayabileceğimiz forest gibi oyun önerileri istiyoruz. Şimdiden öneri yapanlara teşekkürler.
reis yeni oyunlara pek gerek yok, arkadaşlarınızla beraber bir minecraft sunucusu açın ve düzgün bir zombi salgını modu yükleyin oldu bitti.

reis yeni oyunlara pek gerek yok, arkadaşlarınızla beraber bir minecraft sunucusu açın ve düzgün bir zombi salgını modu yükleyin oldu bitti.
Dostum minecraft bize göre değil ya. Biraz daha grafiklere dikkat ediyoruz. En azından forest kalitesinde olsun isteriz.

7 days to die

son of the forest rust raft sunkeland travelers rest satisfacktory no man sky ark survival avolved-ascanded unterned astroneer stardev valley

Survivalist İnvisible Strain, değişik bir yapıya sahip. Şahsen benim hoşuma gitmişti.

3 sene önce oynadım en son baya güncelleme almış. Tekrar dönmeyi düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Değişik bir tarzı var deneyeceğim.
valheim de fena değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,700
Üyeler
192,771
Son üye
burak920142