- Reaksiyon skoru
- 46
Dostlarım selamlar. Geçen hafta iyi bir pc dizdim. 3-4 arkadaş birlikte oynayabileceğimiz forest gibi oyun önerileri istiyoruz. Şimdiden öneri yapanlara teşekkürler.
reis yeni oyunlara pek gerek yok, arkadaşlarınızla beraber bir minecraft sunucusu açın ve düzgün bir zombi salgını modu yükleyin oldu bitti.Dostlarım selamlar. Geçen hafta iyi bir pc dizdim. 3-4 arkadaş birlikte oynayabileceğimiz forest gibi oyun önerileri istiyoruz. Şimdiden öneri yapanlara teşekkürler.
Dostum minecraft bize göre değil ya. Biraz daha grafiklere dikkat ediyoruz. En azından forest kalitesinde olsun isteriz.reis yeni oyunlara pek gerek yok, arkadaşlarınızla beraber bir minecraft sunucusu açın ve düzgün bir zombi salgını modu yükleyin oldu bitti.
Forestin 2 ci oyunu varDostum minecraft bize göre değil ya. Biraz daha grafiklere dikkat ediyoruz. En azından forest kalitesinde olsun isteriz.
Bitirdik. İlk oyun kadar olmasa da fena değildi.Forestin 2 ci oyunu var
son of the forest rust raft sunkeland travelers rest satisfacktory no man sky ark survival avolved-ascanded unterned astroneer stardev valleyDostlarım selamlar. Geçen hafta iyi bir pc dizdim. 3-4 arkadaş birlikte oynayabileceğimiz forest gibi oyun önerileri istiyoruz. Şimdiden öneri yapanlara teşekkürler.
Rust.Dostlarım selamlar. Geçen hafta iyi bir pc dizdim. 3-4 arkadaş birlikte oynayabileceğimiz forest gibi oyun önerileri istiyoruz. Şimdiden öneri yapanlara teşekkürler.
3 sene önce oynadım en son baya güncelleme almış. Tekrar dönmeyi düşünüyorum.Rust.
Değişik bir tarzı var deneyeceğim.Survivalist İnvisible Strain, değişik bir yapıya sahip. Şahsen benim hoşuma gitmişti.
valheim de fena değil3 sene önce oynadım en son baya güncelleme almış. Tekrar dönmeyi düşünüyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Değişik bir tarzı var deneyeceğim.
Valheim istek listesine ekledim.valheim de fena değil