Bitfenix MH100 Kasa alınır mı

MrRwty

80+
Reaksiyon skoru
3
IMG_6788.webp
9070 xt ekran kartı ve 7600 X işlemcili bir hazır sistem alıyorum kasa olarak bunu seçsem ekran kartı sığar mı? Sorun çıkar mı?

içindeki psu bpa serisidir o da çok giriş seviye tercih edilcek psu değil ama kasa kalitesi iyidir.

Akvaryum kasa önermiyorum lian li vision dahil denedim hepsinde sıcak calisiyor görüntü iyi olabilir ama asla tercih etmem ki bu kasanın fanları orta bile değil yüksek devirde aşırı titriyor git düzgün bir model al güzel bir power al derim

Akvaryum kasa önermiyorum lian li vision dahil denedim hepsinde sıcak calisiyor görüntü iyi olabilir ama asla tercih etmem ki bu kasanın fanları orta bile değil yüksek devirde aşırı titriyor git düzgün bir model al güzel bir power al derim
Çok dandik bu kasa ya. Malzeme kalitesi berbat. Dediğiniz gibi fanlar ciddi rahatsız edici.

Çok dandik bu kasa ya. Malzeme kalitesi berbat. Dediğiniz gibi fanlar ciddi rahatsız edici.
Akvaryum kasa zaten başlı başına boş bir şey boşu boşuna parçaları sıcak çalıştırmaya gerek yok güzel gözükse bile oyun oynarken oturup kasayı mi izliyoruz? Hayır o yüzden düzgün önde 3 fanli enermax falan bi kasa alıp kaliteli PSU almak daha iyi

Kasa içine 9070xt ve 7600 koyulacak görünümüne önem veririm ancak performansı etkilerse sıkıntı ses filan önemli değil bana

Kasa içine 9070xt ve 7600 koyulacak görünümüne önem veririm ancak performansı etkilerse sıkıntı ses filan önemli değil bana
Titreşim yapacak ve sicaklik bariz daha çok onun yerine biraz daha arttır butceni highpower son nesil PSU al hem Gold olur hemde kaliteli bunun psusuda iyi değil çünkü kalan paraya da mesh panel kasa al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,852
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri