ETS 2 Tüm DLC'ler kaç TL?

Reaksiyon skoru
3
Dostlar selam. ETS 2'de ki tüm DLC'leri almak istersek ne kadar toplamamız gerekiyor? GPT'ye sordum 7 bin lira falan dedi inanmadım bende. Şimdiden teşekkürler.

3600tl küsür totalde 90,5 dolar

Dostlar selam. ETS 2'de ki tüm DLC'leri almak istersek ne kadar toplamamız gerekiyor? GPT'ye sordum 7 bin lira falan dedi inanmadım bende. Şimdiden teşekkürler.
Bundlelarla alırsan 10-15 dolar civarı daha ucuza geliyo.

sadece harita büyütmelerini alıyorum ve en az 3. indirim zamanını bekliyorum. örneğin şuan west balkans dlc %30 indirimde. muhtemelen bir sonraki indirime eskiler gibi %60 indirime girecek. zaten yollar uzun :) illa orjinal haliyle oynamayım dersen zibilyon gibi modlar var ama ben word of trucks ile eşitlensin diye orjinal haliyle oynuyorum.

sadece harita büyütmelerini alıyorum ve en az 3. indirim zamanını bekliyorum. örneğin şuan west balkans dlc %30 indirimde. muhtemelen bir sonraki indirime eskiler gibi %60 indirime girecek. zaten yollar uzun :) illa orjinal haliyle oynamayım dersen zibilyon gibi modlar var ama ben word of trucks ile eşitlensin diye orjinal haliyle oynuyorum.
Hocam ben oyunu biraz fazla seviyorum. Almışken tam alayım diyorum. Parada bu zamanda çöpten bulunmadığı için kafamda küçük bi hesaplama yapayım dedim.

1751804156080.webp

Bazıları indirimde. Fiyat artabilir veya düşebilir.
Buradan baktım.
1751804184782.webp

Truckersmp de simulatör 1 de sürekli lag oluyo tırla giderken ışınlanıyormuşum gibi oluyor internette bir problem yok birkaç arkadaş daha yaşıyordu sanırım bu sorunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,311
Üyeler
183,093
Son üye
latwe
Geri