cascadeirl
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Dostlar selam. ETS 2'de ki tüm DLC'leri almak istersek ne kadar toplamamız gerekiyor? GPT'ye sordum 7 bin lira falan dedi inanmadım bende. Şimdiden teşekkürler.
Bundlelarla alırsan 10-15 dolar civarı daha ucuza geliyo.Dostlar selam. ETS 2'de ki tüm DLC'leri almak istersek ne kadar toplamamız gerekiyor? GPT'ye sordum 7 bin lira falan dedi inanmadım bende. Şimdiden teşekkürler.
O kadar pahalı mı oldu, ben ATS tüm DLC 1300 liraya almıştım yaz indiriminde.3600tl küsür totalde 90,5 dolar
Bu indirimli fiyat değil dimi hocam? Düz fiyat.3600tl küsür totalde 90,5 dolar
Hocam ben oyunu biraz fazla seviyorum. Almışken tam alayım diyorum. Parada bu zamanda çöpten bulunmadığı için kafamda küçük bi hesaplama yapayım dedim.sadece harita büyütmelerini alıyorum ve en az 3. indirim zamanını bekliyorum. örneğin şuan west balkans dlc %30 indirimde. muhtemelen bir sonraki indirime eskiler gibi %60 indirime girecek. zaten yollar uzunilla orjinal haliyle oynamayım dersen zibilyon gibi modlar var ama ben word of trucks ile eşitlensin diye orjinal haliyle oynuyorum.
evet tek tek hesapladımO kadar pahalı mı oldu, ben ATS tüm DLC 1300 liraya almıştım yaz indiriminde.
indirimli fiyatı. Tüm içerikler 90 dolar yapıyor ortalama.Bu indirimli fiyat değil dimi hocam? Düz fiyat.