WINDOWS 11 DÜZELMİŞ HANTALLIK AZALMIŞ

rasputin

80+
Reaksiyon skoru
165
Evet 4 yıldır ara ara yükleyip hantallığını kontrol ederdim ve düzelmiş diyebilirim 2 aydır kullanıyorum bal kaymak olmuş forumlarda win 11 kötüleyen ben pes ediyorum bençe çıkın çıkın gelin sisteminiz modern sistem olursa sorunlarla karşılaşma olasılığınız dahada azalacak bence.

Evet 4 yıldır ara ara yükleyip hantallığını kontrol ederdim ve düzelmiş diyebilirim 2 aydır kullanıyorum bal kaymak olmuş forumlarda win 11 kötüleyen ben pes ediyorum bençe çıkın çıkın gelin sisteminiz modern sistem olursa sorunlarla karşılaşma olasılığınız dahada azalacak bence.
Benim tek sorun yaşadığım sürümü Windows 11 24H2 oldu. Diğer sürümleri gayet sorunsuzdu bende. Bu Windows 11 24H2'deki Google üstünde sekme görsellerinin iç içme geçme sorununu halen arada yapıyor. Çıkalı kaç ay oldu halen düzeltemediler.

Ben kullanıyorum ama beğenmiyorum hala , Windows 10 bambaşkaydı.

hala sıkıntıları var tabi ama eskisi kadar yok. Geçen win11 i yeni kuranlar güncelleme alamıyordu. Adamlar iso dan win update i kaldırmışlar 2 hafta sonra düzelttiler bide

Evet hala windows 10 akışkanlığı yok ama tepkiler vs hızlanmış
Yani 10'da tıklayınca farkı bir akıcılık açılması vardır farklı bir hız olayı vardı görünüm olarak hoş evet ama güçlü sistemde bile gıcık edebiliyor bazen.

konuyla biraz alakasiz ama sizce 16 gb ram windows 11 icin yeterli olacak midir ona gore destek bitene kadar upgrade yolunu tutayim.

Bende 16 ile oyun oynuyorum yetiyor ama eminim 1 yıl sonra biter işi şimdilik ucu ucuna yetiyor.

konuyla biraz alakasiz ama sizce 16 gb ram windows 11 icin yeterli olacak midir ona gore destek bitene kadar upgrade yolunu tutayim.
Kuracağın programlara bağlı birazda hocam. Artık Windows 11 için en az 24 GB şart gibi.

32 gb ram var

1751812688555.webp

arkada 1 2 program açık kullanımlar bu şekilde kapatınca düz 6 ya falan iniyor. sende 4 falan kullanır ram i
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal bir kullanıcı için 32 GB yeterli hocam.
fazla bile geliyor ne açarsam açayım 32 yi hiç görmedim

Win11 24H2 den bahsediyorsan en sorunlu windows 11 sürümü şuanda globalde.

32 gb ram var

Alıntıyı görüntüle
arkada 1 2 program açık kullanımlar bu şekilde kapatınca düz 6 ya falan iniyor. sende 4 falan kullanır ram i

fazla bile geliyor ne açarsam açayım 32 yi hiç görmedim
CPU tarafını ss atar mısın işlemlere bakıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,110
Üyeler
183,949
Son üye
Espadahg
Geri