Türk TelekomMerhaba Vanda yaşıyorum önceden millenicom kullanıyordum ama şimdi değiştirmeye karar verdim tavsiye olarak ne önerirsiniz
Turknet öneririm arkadaşini getir ile 1 ay ücretsiz kullanım hakin oluyor sizin ve kodu verenin.Merhaba Vanda yaşıyorum önceden millenicom kullanıyordum ama şimdi değiştirmeye karar verdim tavsiye olarak ne önerirsiniz
@Namik Gigabit altyapın varsa türk net alt yok altyapın yoksa Türk Telekom dışı hiçbir şey alma çünkü tüm hat TTye ait ve bir sorun olduğunda adam akıllı uğraşamıyorsun +200 ₺ fazla ver TT al en azından muhatabın olsunTurknet öneririm arkadaşini getir ile 1 ay ücretsiz kullanım hakin oluyor sizin ve kodu verenin.
Altyapı kiminse ondan hizmet almanı öneririm. Başka altyapılardan hizmet almak sıkıntılara sebep olabiliyor.Merhaba Vanda yaşıyorum önceden millenicom kullanıyordum ama şimdi değiştirmeye karar verdim tavsiye olarak ne önerirsiniz
Gibirnet tavsiye ederim isterseniz indirim kodu verebilirimMerhaba Vanda yaşıyorum önceden millenicom kullanıyordum ama şimdi değiştirmeye karar verdim tavsiye olarak ne önerirsiniz