Kasa hakkında ne düşünüyorsunuz

Utkw

80+
Reaksiyon skoru
41
Bütçe
5000

MSI MAG X870e TOMAHAWK WIFI -anakart
Gigabyte AORUS WATERFORCE II 360 -sıvı sogutucu
Gigabyte 850W gold/Enermax Revolution ERT1200-psu
Kioxia Exceria Pro 2TB -ssd

Patriot 16x2 6000 mhz - ram
Radeon RX 9070 XT Red Devil OC 16GB -ekran kartı
Ryzen 7 9800X3D - işlemcı

sistemım bu sekılde kasa uyumlu mudur yada daha ıyı bu butcelerde kasa onerınız var mıdır

MSI MAG X870e TOMAHAWK WIFI -anakart
Gigabyte AORUS WATERFORCE II 360 -sıvı sogutucu
Gigabyte 850W gold/Enermax Revolution ERT1200-psu
Kioxia Exceria Pro 2TB -ssd

Patriot 16x2 6000 mhz - ram
Radeon RX 9070 XT Red Devil OC 16GB -ekran kartı
Ryzen 7 9800X3D - işlemcı

sistemım bu sekılde kasa uyumlu mudur yada daha ıyı bu butcelerde kasa onerınız var mıdır
tavanında radyatör takacak yer yok sanırım sıvı soğutmanın en sağlıklı montajı tepe kısıma montajdır

tavanında radyatör takacak yer yok sanırım sıvı soğutmanın en sağlıklı montajı tepe kısıma montajdır
hocam tepeye takmayı düşünüyordum sagolun pekı o tarz hava akısı ıyı olan kendı fanları ıle gelen olursa ıyı olur oyle bir kasa onerısı var mı

hocam tepeye takmayı düşünüyordum sagolun pekı o tarz hava akısı ıyı olan kendı fanları ıle gelen olursa ıyı olur oyle bir kasa onerısı var mı
Gameline markasının vardı bir tane hocam ismini unuttum zoko king vardı sanırım bunları bi kontrol edin

• Beğen
Reaksiyonlar: Utkw
Gameline markasının vardı bir tane hocam ismini unuttum zoko king vardı sanırım bunları bi kontrol edin

bunlar mı hocam zoka kıng olanın 3 fanlı kısmındakı fanların o kısmıs kaplamaması dogal mı

bunlar mı hocam zoka kıng olanın 3 fanlı kısmındakı fanların o kısmıs kaplamaması dogal mı
Aynen hocam kasalar bunlar tam neresinden bahsediyorsunuz anlamadım alt fanlarla dik fanların çakıştığı kısın mı

dık fanlar hocam
Dik fanlarla kasanın tepesindeki o ara boşluktan bahsediyorsanız orası normal çünkü radyatör için orada boşluk olmalı anakart içinde mesefa var anakartta bitqz aşağıda tepeden

Dik fanlarla kasanın tepesindeki o ara boşluktan bahsediyorsanız orası normal çünkü radyatör için orada boşluk olmalı anakart içinde mesefa var anakartta bitqz aşağıda tepeden
hmm anladım hocam cok sagolun destek ıcın

hmm anladım hocam cok sagolun destek ıcın
rica ederim hocam siz de ürün bulursnaız yazabilirsiniz yardımcı olurum bir de revenge markasının bir akvaryum kasası vardı ona da bakın isterseniz

• Beğen
  • Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye