Öneri 5070 rog vs 9070 xt sapphire nitro+

Chiziru

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
279
5070 43k gibi bir fiyat sahip
Sapphire+ 36k iki kart arasında fiyat farkı bulunuyor fakat artık coil whine ve ısı problemleriyle uğraşmak istemiyorum hangisi tercih edilir

9070xt sapphire + daha iyi bir model varmı normalde sistemim beyaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gözüme kaliteli gözüken gelmedi hocam
bende asus rog isterdim ama çok aşrı pahalı fiyatlar yakın olsa ilk tercihim olurdu ama msi suprim x yada gigabyte aureus elite falanda fena degil

bende asus rog isterdim ama çok aşrı pahalı fiyatlar yakın olsa ilk tercihim olurdu ama msi suprim x yada gigabyte aureus elite falanda fena degil
Beyaz sisteme gri ekran kartı giderimi şu an siyah gri tonlarında fakat yeni kart daha büyük olacağından görüntü kötü olmasını istemem

Ekler

• 1000031502.webp
    1000031502.webp
    778.8 KB · Hit: 30
Beyaz sisteme gri ekran kartı giderimi şu an siyah gri tonlarında fakat yeni kart daha büyük olacağından görüntü kötü olmasını istemem
karta göre degişir ama gri çok farketmez gibi benim sistem beyaz ekran kartı siyah kart ama kartın görünün yerlerin argb çok iyi farkedilmiyor

karta göre degişir ama gri çok farketmez gibi benim sistem beyaz ekran kartı siyah kart ama kartın görünün yerlerin argb çok iyi farkedilmiyor
Degişmem için ilk psu değişmem lazım büyük ihtimalle rog platinium veya thor ikilisinden birisini alırım

9070xt sapphire + daha iyi bir model varmı normalde sistemim beyaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gözüme kaliteli gözüken gelmedi hocam
Gözüne kaliteli gözükmedi diye 5070ti alabileceğin parayla 5070 alıyorsan fazla takılma buralarda Hacı

Gözüne kaliteli gözükmedi diye 5070ti alabileceğin parayla 5070 alıyorsan fazla takılma buralarda Hacı
Hepsinin kalitesi basit plastik fiyat farkının olmasının bir sebebi var dimi bunu düşünmek zor değil !?

Amaç sadece oyunsa tabii ki 9070xt

5070 43k gibi bir fiyat sahip
Sapphire+ 36k iki kart arasında fiyat farkı bulunuyor fakat artık coil whine ve ısı problemleriyle uğraşmak istemiyorum hangisi tercih edilir
yanmlış anlamayın da 42k ya 5070 ti gaming pro varken
43k ya sırf rog strix diye 5070 almak saçmalık ötesi

tamam en tepe model ürün değil ama sorun çıkaracak bir ürün de değil
100 kişi alır 99 unda sorun çıkmaz sizde sorun çıkar o şans işi ama
zaten globalde tavsiye edilen satış fiyatı üzerinde gezen fiyatlara ülkemiz kur değeri farkı filan eklenince fahiş fiyatlara çıkan şu kartlarda
bir üst segment fiyatına alt segmentin rog strix ini almak mantıklı gelmiyor bir de iki segment arasında 2-3-4-5 k da yok 10k var

Geri