Aftership üzerinden kodu yapıştır en alta in ve ordan bana ss at özeldenyanwen le geliyor benimki hala gümrükde çıkamadı 4 gün oldu
herkesin aynıBenım klavyem 27 hazirandan beri gümrükte ne yapmam lazım beyler önerisi olan varmı
elimizde bir koz var. BEKLEMEK.Benım klavyem 27 hazirandan beri gümrükte ne yapmam lazım beyler önerisi olan varmı
Bu faturayı nasıl talep ettin hocam20 Haziran da sipariş verdiğim ürün bir türlü kargoya verilmemişti en son YunExpress olayları patlak verince gönderim yapamadıklarını söylemişlerdi. İsterseniz Yanwen ile gönderebiliriz ya da para iadesi yapabiliriz demişlerdi. Bende Yanwen ile gönderebilirsiniz ama eğer mümkünse paketi 30€ altı olarak gösterin yapamazsanız da normal şekilde gönderin diye vergi ihtimalini göze alarak kabul etmiştim. Bugün mailime faturayı göndermişler tutarı da 25€ olarak göstermişler bakalım ne olacak.
Ne 40ı 60ı bir keresinde sipariş 1.5 yıl sonra gelmişti donakalmistim10 sene önce aliexpressten alışveriş yapardık unuturduk 40 günde 60 günde falan gelirdi. Bu kadar tezcanlılığa gerek yok arkadaşlar. az bekleyelim ortalığı ayağa kaldırmaya gerek var mı
Aynı şekil ben de 20sinde vermiştim az önce yazmışlar da bana fatura atmamislar20 Haziran da sipariş verdiğim ürün bir türlü kargoya verilmemişti en son YunExpress olayları patlak verince gönderim yapamadıklarını söylemişlerdi. İsterseniz Yanwen ile gönderebiliriz ya da para iadesi yapabiliriz demişlerdi. Bende Yanwen ile gönderebilirsiniz ama eğer mümkünse paketi 30€ altı olarak gösterin yapamazsanız da normal şekilde gönderin diye vergi ihtimalini göze alarak kabul etmiştim. Bugün mailime faturayı göndermişler tutarı da 25€ olarak göstermişler bakalım ne olacak.
Yanwen ile gönderebiliriz diye nerden yazdılar hocam ?20 Haziran da sipariş verdiğim ürün bir türlü kargoya verilmemişti en son YunExpress olayları patlak verince gönderim yapamadıklarını söylemişlerdi. İsterseniz Yanwen ile gönderebiliriz ya da para iadesi yapabiliriz demişlerdi. Bende Yanwen ile gönderebilirsiniz ama eğer mümkünse paketi 30€ altı olarak gösterin yapamazsanız da normal şekilde gönderin diye vergi ihtimalini göze alarak kabul etmiştim. Bugün mailime faturayı göndermişler tutarı da 25€ olarak göstermişler bakalım ne olacak.
Bu faturayı nasıl talep ettin hocam
Ne 40ı 60ı bir keresinde sipariş 1.5 yıl sonra gelmişti donakalmistim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı şekil ben de 20sinde vermiştim az önce yazmışlar da bana fatura atmamislar
Siparişim uzun süre kargoya verilmeyince mail atmıştım bir kaç kere en son paket YunTrack da satıcıya geri döndü diye gözükünce tekrardan mail atmıştım böyle gözüküyor ne olacak ne yapılacak diye. Onlarda YunExpress'in Türkiye ye gönderimlerinde sorun var yakından takip ediyoruz demişlerdi. Daha sonrasında ister iptal edelim ister Yanwen ile gönderelim dediler bende Yanwen ile gönderilmesini ama yapabiliyorlarsa faturayı 30€ altında göstermelerini talep etmiştim. Daha sonrasında faturayı 30€ altı göstereceklerini söylediler isterseniz faturayı size de yollayalım dediler bende yollamalarını istedim ve yolladılar. Mailler aşağıdaki fotoğraflarda mevcut.Yanwen ile gönderebiliriz diye nerden yazdılar hocam ?