❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Ulan yedi bitirdiler klavyeleri bi getiremediler Temu adamdır net bu kadar sürede biz yurt içinden ürün teslim alamıyoruz bazen adamlar yurt dışından ülkeye getiriyor :D

Ekler

• 1751878307490.webp
    1751878307490.webp
    25.1 KB · Hit: 90
Benım klavyem 27 hazirandan beri gümrükte ne yapmam lazım beyler önerisi olan varmı

20 Haziran da sipariş verdiğim ürün bir türlü kargoya verilmemişti en son YunExpress olayları patlak verince gönderim yapamadıklarını söylemişlerdi. İsterseniz Yanwen ile gönderebiliriz ya da para iadesi yapabiliriz demişlerdi. Bende Yanwen ile gönderebilirsiniz ama eğer mümkünse paketi 30€ altı olarak gösterin yapamazsanız da normal şekilde gönderin diye vergi ihtimalini göze alarak kabul etmiştim. Bugün mailime faturayı göndermişler tutarı da 25€ olarak göstermişler bakalım ne olacak.

Ekler

• aa.webp
    aa.webp
    12.4 KB · Hit: 95
20 Haziran da sipariş verdiğim ürün bir türlü kargoya verilmemişti en son YunExpress olayları patlak verince gönderim yapamadıklarını söylemişlerdi. İsterseniz Yanwen ile gönderebiliriz ya da para iadesi yapabiliriz demişlerdi. Bende Yanwen ile gönderebilirsiniz ama eğer mümkünse paketi 30€ altı olarak gösterin yapamazsanız da normal şekilde gönderin diye vergi ihtimalini göze alarak kabul etmiştim. Bugün mailime faturayı göndermişler tutarı da 25€ olarak göstermişler bakalım ne olacak.
Bu faturayı nasıl talep ettin hocam

10 sene önce aliexpressten alışveriş yapardık unuturduk 40 günde 60 günde falan gelirdi. Bu kadar tezcanlılığa gerek yok arkadaşlar. az bekleyelim ortalığı ayağa kaldırmaya gerek var mı
Ne 40ı 60ı bir keresinde sipariş 1.5 yıl sonra gelmişti donakalmistim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı şekil ben de 20sinde vermiştim az önce yazmışlar da bana fatura atmamislar

Yanwen ile gönderebiliriz diye nerden yazdılar hocam ?

Bu faturayı nasıl talep ettin hocam
Ne 40ı 60ı bir keresinde sipariş 1.5 yıl sonra gelmişti donakalmistim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı şekil ben de 20sinde vermiştim az önce yazmışlar da bana fatura atmamislar
Yanwen ile gönderebiliriz diye nerden yazdılar hocam ?
Siparişim uzun süre kargoya verilmeyince mail atmıştım bir kaç kere en son paket YunTrack da satıcıya geri döndü diye gözükünce tekrardan mail atmıştım böyle gözüküyor ne olacak ne yapılacak diye. Onlarda YunExpress'in Türkiye ye gönderimlerinde sorun var yakından takip ediyoruz demişlerdi. Daha sonrasında ister iptal edelim ister Yanwen ile gönderelim dediler bende Yanwen ile gönderilmesini ama yapabiliyorlarsa faturayı 30€ altında göstermelerini talep etmiştim. Daha sonrasında faturayı 30€ altı göstereceklerini söylediler isterseniz faturayı size de yollayalım dediler bende yollamalarını istedim ve yolladılar. Mailler aşağıdaki fotoğraflarda mevcut.
1751897295533.webp

1751897320285.webp

1751897369071.webp

Bugün de gelişme yok...
Ekran görüntüsü 2025-07-07 185527.webp

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,266
Üyeler