Next Start Pro 4K Media Player (2. Nesil) : Amazon.com.tr
Next Start Pro 4K Media Player (2. Nesil) : Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
450/150 kupon ile 150tl daha düşüyor.
Var bi kaç tane uygulama fakat anten kadar iyi performans beklemeyin. Uygulamalarda olan kanallar bir süre sonra çalışmıyor. Rec tv inatbox vs. ayrıca cloudstream kurarsanız bence bir daha tv izlemezsinizbu tv box u aldığımızda normal tv kanallarını izleyebileceğimiz bir app var mıdır acaba onun için almayı düşünüyorum da
d smart go var app olarak tv ye kurulup internetden izlenebiliyor ama sonuçda oda üyelik gerektiriyorbu tv box u aldığımızda normal tv kanallarını izleyebileceğimiz bir app var mıdır acaba onun için almayı düşünüyorum da
kuponu nasıl kullanıyoruz hocam, sepette görünmüyor, kişiye özel mi acaba?Next Start Pro 4K Media Player (2. Nesil) : Amazon.com.tr
Next Start Pro 4K Media Player (2. Nesil) : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
450/150 kupon ile 150tl daha düşüyor.
cidden çok saçma olmuşher ürüne6 taksitden 3 taksit şimdi 2 taksite düşmüş amazonda taksit olayı tamamen kalkıcak artık
Bunlar ürünün garantisini etkiler mi? APK uygulamalar?Var bi kaç tane uygulama fakat anten kadar iyi performans beklemeyin. Uygulamalarda olan kanallar bir süre sonra çalışmıyor. Rec tv inatbox vs. ayrıca cloudstream kurarsanız bence bir daha tv izlemezsiniz
Niye etkilesinBunlar ürünün garantisini etkiler mi? APK uygulamalar?
Var ama inanılmaz kısıtlı hep. Çoğu işe yaramayan uygulamalar anten en iyisibu tv box u aldığımızda normal tv kanallarını izleyebileceğimiz bir app var mıdır acaba onun için almayı düşünüyorum da