Ana Konu Amazon Prime Day Başladı

inanılmaz gerçekten buram buram ırkçılık var bizim tr insanı genelde zencilere ırkçılık yapmazdı tuhafıma gitti
Kocaman yazıyor etiyopya diye. Etiyopyanın yerli bir vatandaşını koymuşlar. Neredne saçmaladınız ırkçılık vs diye. Lays üzerinde de ayşe teyze vardı. yanında patates. O da mı ırkçılık :D

yarısmacılara basarılar uyumasam hiçbir indirim olmayacağını bildiğim için uyuyorum size güzel indirimler gelecek birazdan :kekw: :kekw:

Mercimek, streç film, pişirme kağıdı, tahta kalemi aldım. Prime day düşündüğümden çok farklı ilerliyor.

bende aldım kargoya verildi yazıyor. sabah iptal gelecek :D inş güzel bi kupon tanımlarlar
kargo da iptal olayını bi trendyol yapmıştı azerbaycan indirimleri zamanı. Amazonu görmedim

bende aldım kargoya verildi yazıyor. sabah iptal gelecek :D inş güzel bi kupon tanımlarlar
Valla hacılar 32 yaşındayım 22 yıldır PC kullanıyorum bir kez bile UPS kullanmadım. Bu kadar paranoyak olacak ne yaşadınız merak ediyorum 😊

kargo da iptal olayını bi trendyol yapmıştı azerbaycan indirimleri zamanı. Amazonu görmedim
12 binlik ürünü 12tl yapmanın cezasını umarım çekerler :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla hacılar 32 yaşındayım 22 yıldır PC kullanıyorum bir kez bile UPS kullanmadım. Bu kadar paranoyak olacak ne yaşadınız merak ediyorum 😊
Bende hiç kullanmadım almayıda düşünmüyordum. Hesaba kupon tanımlansın diye çektim 12tlye reis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,963
Üyeler
183,497
Son üye
Kunakan1740
Geri