Odyssey g5 Vs MSI G274qpf-e2 vs G65B

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,312
Bütçe 8.5k civarı, bu iki monitör arasında kaldım. G5 hakkında inceleme bulamadım ama MSI renk ve parlaklık değerleri iyi gözüküyor.

Herkes g65b öneriyor sanırım kaliteli bir va paneli var, onu öğrenci indirimi ile alabilme imkanım varmı?

Msi

Samsung

Bütçe 8.5k civarı, bu iki monitör arasında kaldım. G5 hakkında inceleme bulamadım ama MSI renk ve parlaklık değerleri iyi gözüküyor.

Herkes g65b öneriyor sanırım kaliteli bir va paneli var, onu öğrenci indirimi ile alabilme imkanım varmı?

Msi

Samsung
@Tayfunns hocamın önerileri doğrultusunda bende g65b alcak gibi duruyorum

Bütçenin üstünde kalıyor öğrenci indirimi varmı o monitörde
9k ya geliyor iste egitim indirimiyle oyle dediler bana yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 ay pesin taksit birde

9k ya geliyor iste egitim indirimiyle oyle dediler bana yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 ay pesin taksit birde
G65b ile g274 arasında kaldım o zaman :D curved olduğu için aslında güzel geliyor ama. Va panel olduğu için korkuyor insan, her Va aynı değil araştırmak lazım buna iyi diyorlardı.

27inç 9k, 32inç ise 10k'ya satılıyor. Öğrenci indirimi ile alan arkadaşlardan aldım fotoyu.
Desktop Screenshot 2025.07.08 - 13.26.48.52.webp

MSI G274QPF E2 en iyi 2k monitörlerden ben de onu almak istiyorum ama n11deki satıcısına güvenemiyorum hani ölü piksel çıkarsa falan iade süreci uğraştırır mı diye satıcı güvenilir ise ben de alacağım

MSI G274QPF E2 en iyi 2k monitörlerden ben de onu almak istiyorum ama n11deki satıcısına güvenemiyorum hani ölü piksel çıkarsa falan iade süreci uğraştırır mı diye satıcı güvenilir ise ben de alacağım
Hocam cidden sıkıntı o dediğiniz mesele ya bende güvenmiyorum o satıcıya, neden g274 için öyle dediniz hocam iyi yönü nedir, g272 yani alt modeli daha yüksek kontrast oranı sunuyor kağıt üstünde neden acaba bilginiz varmı.

Msi

Samsung
Çoğu yerde attığın msi modelinin daha iyi olduğunu duydum ama samsung'un g5 32 inç modelini kullanıyorum renk ayarı yapılırsa o da gayet iyi oluyor.

Hocam cidden sıkıntı o dediğiniz mesele ya bende güvenmiyorum o satıcıya, neden g274 için öyle dediniz hocam iyi yönü nedir, g272 yani alt modeli daha yüksek kontrast oranı sunuyor kağıt üstünde neden acaba bilginiz varmı.
Hocam ben de ikilemdeyim kusura bakmayın ben de yazılan kadar biliyorum g272 için. amazonda g272 8k civarı, satıcısından dolayı onu mu alayım yoksa riske girip şu n11deki satıcıdan g274 karar veremedim.

Geri