Insanlarin oyunlarda her turlu degere sovmesi

Annesi yan odada namaz kılıyo işte.
Annesi namaz kılsa çocuğu böyle olmaz. Bulunduğum nesil ve kuşaktan nefret ediyorum. Çocuğuna oturmasını kalkmasını , nasıl konuşmasını öğretmeyen ailenin de Allah bin belasını versin.

Annesi namaz kılsa çocuğu böyle olmaz. Bulunduğum nesil ve kuşaktan nefret ediyorum. Çocuğuna oturmasını kalkmasını , nasıl konuşmasını öğretmeyen ailenin de Allah bin belasını versin.
ne alakası var? ailesi dindar olup dinsiz olan ya da ailesi dinsiz olup da dindar olan çok insan var.

ne alakası var? ailesi dindar olup dinsiz olan ya da ailesi dinsiz olup da dindar olan çok insan var.
Tek faktör o değil işte . Bunun etkisi çook fazla. Ailesinde gördüğü değerler , adabı muaşeret kuralları , dışarıdan gördüğü şeyler...

Bugun biraz valorant girelim dedik normalde de biliyordum ama 2 el Allah'a soven adamlar geldi. Merak ediyorum "insanlar" bu ozguveni nerden aliyor? Oyun disinda disarda soylese adami sandalye yaparlar ama oyunda cok rahat soyluyor. Ilerde colugum cocugum icin korkuyorum bu gibi elemanlar gelir diye. Sizin de gorusleriniz icin actim konuyu ne yapilabilir?
Dini Milli Küfür Eden Adam Boş Adamdır Karşı Tarafı Yıpratmak İçin Yaparlar Fark Ettiysen İnternet Cafede Olanlar Sövmüyor Hiç Korkuyorlar Realde Olsa Adamı Linç Ederler Salla Geç

Dünya fani Ölüm ani...

Dini Milli Küfür Eden Adam Boş Adamdır Karşı Tarafı Yıpratmak İçin Yaparlar Fark Ettiysen İnternet Cafede Olanlar Sövmüyor Hiç Korkuyorlar Realde Olsa Adamı Linç Ederler Salla Geç
onun dışında her küfürü ediyorlar. internet cafede sesi kartlaşmış liseli sesi duyarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,416
Üyeler
192,712
Son üye
elprimoo
Geri