🔥İndirim 🔥🔥 GETİRFİNANS/İSTANBUL KART 1000TL KAZAN 🔥🔥

getirfinans uygulamasını tablete mi yüklemek lazım, ayrıca n11de herhangi bir teknolojik alette kullanabiliyor muyuz
Artık maalesef getir para sadece getir ve bitaksi 'de geçiyor. Uygulama içinde kampanyalara baktım, orada da n11' de geçtiğinden bahsedilmemiş.

İstanbulkart hesabım onaylı . Daha önce kullandım iyzico için falan . Getirfinans da onaylı . Getirfinans a 570 tl attım . Şimdi de getirkart bilgilerm ile İstanbulkart dijital hesaba ödeme yapmaya çalışıyorum bu hatayı veriyor en sonunda

Ekler

• IMG_2548.webp
    IMG_2548.webp
    13.5 KB · Hit: 71
şimdi yapıcam da getirfinans hesabım var şimdi istanbulkart hesabı açıp getirfinansa naystan 500 tl atıp ordan istanbulkarta geri nays a mı yapmam lazım
Aynen öyle. İlk başta naystan getire, daha sonra getirden Istanbulkarta, son olarak da sanal istanbulkarttan naysa olacak. bu şekilde yaptım sorunsuz yaptım.

Arkadaşlar İstanbul kartta dijital hesabımı atıcaz o kısmı anlamadım yoksa İstanbul karta mı

İstanbulkart hesabım onaylı . Daha önce kullandım iyzico için falan . Getirfinans da onaylı . Getirfinans a 570 tl attım . Şimdi de getirkart bilgilerm ile İstanbulkart dijital hesaba ödeme yapmaya çalışıyorum bu hatayı veriyor en sonunda
Aynı sorun bende de var hocam

ilk getirfinansa 500 tl atıp ondan istanbul karta atıp ordan naysa çekip böyle döngüyle 5k mı yapmamız lazım
ilk aşamalar da getirfinans ile istanbulkart onaylı hesap açın. sanal kartlar oluşuyor.

1-) getirfinans iban hesabına 5070tl yolla veya her işlem için 507tl bulundur. hesabında kesinlikle para olmalı

2-) istanbulkarttan tl yükle bul oradan getirfinans sanal kart bilgilerini gir ve 500tl ödeme seç(her işlemde maks. 500tl yüklenebiliyor :(, ödeme ekranında şifre gir ve bakiye hesabına yüklenir.

3-)nays uygulaması aç oradan banka kartından tl yükleme bul oraya her seferinde istanbulkart bilgilerin girerek(kart kaydetme yükleme yaparken hata alırsın), nays hesabına para geri aktar. istanbulkart uygulamasında dijital hesabının; istanbulkartında kaç tl varsa onu komple atabilirsin.

(nays kullanmamızın amacı, komisyon ücreti vermemek, nays yoksa istanbulkarttan da eft geçersin ama komisyon alıyordur. bakmadım)

4-) nays hesabına attığın paralar geri, kullandığın bankana eft geçersin. nays hiçbir şekilde komisyon ücreti almıyor.
istanbulkart her 500tl yüklemene 7tl kesinti yapıyor. totalde 10 defa yükleme olacağı için 70tl kaybın oluyor. karşılığında 1000tl getir para alıyorsun.

not: sürekli 500tl istanbul kart atıp durmanı önermem, her 2 işleme ben 5dk bekleyerek yaptım. hesap kısıtı, ban vb olur diye.

ilk aşamalar da getirfinans ile istanbulkart onaylı hesap açın. sanal kartlar oluşuyor.

1-) getirfinans iban hesabına 5070tl yolla veya her işlem için 507tl bulundur. hesabında kesinlikle para olmalı

2-) istanbulkarttan tl yükle bul oradan getirfinans sanal kart bilgilerini gir ve 500tl ödeme seç(her işlemde maks. 500tl yüklenebiliyor :(, ödeme ekranında şifre gir ve bakiye hesabına yüklenir.

3-)nays uygulaması aç oradan banka kartından tl yükleme bul oraya her seferinde istanbulkart bilgilerin girerek(kart kaydetme yükleme yaparken hata alırsın), nays hesabına para geri aktar. istanbulkart uygulamasında dijital hesabının; istanbulkartında kaç tl varsa onu komple atabilirsin.

(nays kullanmamızın amacı, komisyon ücreti vermemek, nays yoksa istanbulkarttan da eft geçersin ama komisyon alıyordur. bakmadım)

4-) nays hesabına attığın paralar geri, kullandığın bankana eft geçersin. nays hiçbir şekilde komisyon ücreti almıyor.
istanbulkart her 500tl yüklemene 7tl kesinti yapıyor. totalde 10 defa yükleme olacağı için 70tl kaybın oluyor. karşılığında 1000tl getir para alıyorsun.

not: sürekli 500tl istanbul kart atıp durmanı önermem, her 2 işleme ben 5dk bekleyerek yaptım. hesap kısıtı, ban vb olur diye.
getirkart ile 500 tl yüklerken Şöyle bi hata alıyorum. Hesaplarım onaylı .

Ekler

• IMG_2548.webp
    IMG_2548.webp
    13.5 KB · Hit: 44
getirkart ile 500 tl yüklerken Şöyle bi hata alıyorum. Hesaplarım onaylı .
ben 10 defa yükleme yaptım hiç hata almadım.
getirfinans kartın yurtiçi alışverişe kapalı olabilir mi?

kral 2 saattir neyi anlamadın yahu saat 10dan beri bu konudasın
bende istanbulkarta atmaya uyarı veriyordu çünkü, ondan yine de sorayım dedim hesapla oluyor mu diye, olmuyormuş zaten.

Hocam android cihazlarda kyci resmen işkence çektirecek şekilde yapmışlar. Ben de kendi android cihazımdan yapamadım. Evdeki iphone cihazdan yaptım. Ama cihaz değiştirdiğim için de 212 153 00 00'ı (alo 153) aradım iphone cihazda tekte oldu.
Hocam 153'ü direkt arayınca şehrimdeki belediyeye bağlanıyor, İstanbul'a bağlanmıyor 😅 alakası yoktur yüksek ihtimal ama yarın mesai saatleri içerisinde deneyeceğim

Geri