44199₺ CASPER Excalibur G870 i7-13620H 32GB - 5060

Kaçıran çok üzülür özellikle bu bütçede bakanlar. Aynı durum 4050/4060 içinde vardı ilk çıktığında en ucuz casper dı millet yok o yok bu derken uçtu gitti fiyatı. Şimdi 41k ya rtx5060 var üstelik 9 taksit sıfır vade farkı var.

1752002189059.webp

Son düzenleme:
Bir tane de ben yapıştırdım beyler bir süredir araştırıyorum bu fiyata 5060 bulmak nimet bence.

Bu fiyata rakipsiz. Ama 2.5 kg ağırlığı olduğu için kesinlikle almam.

casper kronik sorunlu diyorlardı doğrumu? eğer öyle değilse alacağım

Az mı fazla mı dediniz hocam?Bence iyi gibi 2.5 kg
Çok fazla. Şarj aletiyle 3 kiloyu geçer. Laptop değil masaüstü kıvamında. Asus acer gibi markaların 2 kg modelleri var, slim şarj aletleri ile birlikte.

eski cihazlarinda (g900 vardi 11800h ve 3060) sogutma yok gibiydi 100 derece goruyordu apexde. Simdiki modelleri bilmiom ama ben almam.

taksit için qnb trendyol kart istiyor sanırım buna başvursak hemen sipariş veriliyor mu yoksa kartı mı bekliyoruz

taksit için qnb trendyol kart istiyor sanırım buna başvursak hemen sipariş veriliyor mu yoksa kartı mı bekliyoruz
Hemen verilebiliyor galiba sipariş ama herkese çıkmıyor kart.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Araştırdığım kadarıyla kronik bir sorunu yok sadece ekran parlaklığı biraz düşük,touchpad çok iyi değilmiş bir de soğutması mükemmel değil ama gayet yeterli.Eski serilerle kıyaslamayın bu seriyi.

Geri