Öneri Klavye seçiminde yardım gerekli.

Hocam önerin var mı acaba tuşlar gözüksün evin içini aydınlatsın keycapsler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hotswap var deniyor o modelde pro ve normal blackwidow V4 modelinde x modelinde yok deniyor
Temuda bu tarz çeşit çok bakabilirsin

Ekler

• 1752048975137.webp
    1752048975137.webp
    27.5 KB · Hit: 17
Temuda bu tarz çeşit çok bakabilirsin
Akko M1 V5 deki keycaps aynı öyle siyah renk tabii de böyle karakterler üstte olup RGB sayesinde rahat görünen ve etrafınada ışık saçan keycaps yok mu acaba

aynı klavyeyi kullanıyorum gayet iyi sorun varsa sorabilirsin
Hocam Türkçe karakter var mı? Üzerinde Aula F75 Aula f99 da amazon Türkçe karakter koymuştu ufak şekilde bunlardada var mı ne tarz özelliği var ürünün şarjı nasıl kablolu kablosuzda kullanirken sorun yaşadınız mı hiç kronik sorunu var mı yazılımı nasıl Türkçe mi birde tuş basım hissiyatı nasıl yoruyor mu fps oynuyorum ben birde 1k farkla aynı ürün var ama onda ne özellik varda 1 aynı ürün 1 k yükseğe satılıyor gaming gen tr de

Hocam Türkçe karakter var mı? Üzerinde Aula F75 Aula f99 da amazon Türkçe karakter koymuştu ufak şekilde bunlardada var mı ne tarz özelliği var ürünün şarjı nasıl kablolu kablosuzda kullanirken sorun yaşadınız mı hiç kronik sorunu var mı yazılımı nasıl Türkçe mi birde tuş basım hissiyatı nasıl yoruyor mu fps oynuyorum ben birde 1k farkla aynı ürün var ama onda ne özellik varda 1 aynı ürün 1 k yükseğe satılıyor gaming gen tr de
keycapte Türkçe yazmıyor windows TR Q olduğu için ğüşiöç gibi harfler yazılıyor sadece <> tuşlarını yazmak için via sitesinden non eng keyboard ayarlaman lazım

keycapte Türkçe yazmıyor windows TR Q olduğu için ğüşiöç gibi harfler yazılıyor sadece <> tuşlarını yazmak için via sitesinden non eng keyboard ayarlaman lazım
Hocam arkadaş demiş ya Hall efectli olanlar var o dediği marka modeller neler link atabilir misiniz inceleyeyim fiyatta sınırım yok alırım olmadı o daha iyiyse.

klavyenin 8000 mah bataryası var özel yapan şey alüminyum kasaya sahip olması qmk via özelliği var modlama konusunda çok iyi

klavyenin 8000 mah bataryası var özel yapan şey alüminyum kasaya sahip olması qmk via özelliği var modlama konusunda çok iyi
Harika hocam peki Hall efecti olanlar hangi marka modeller hocam arkadaşın bahsettiği

Harika hocam peki Hall efecti olanlar hangi marka modeller hocam arkadaşın bahsettiği
aynı klavye demiş büyük ihtimalle bundan bahsediyor

F99 önerebilirim Amazonda ki Türkçe Q ISO layout. Elin buna alışıksa çok rahat yazabiliyorsun. Ben N11 den almıştım 6 gün önce. Amazon da indirime girip kendisi satacağını bilsem bekleyip Amazon dan alırdım. Şöyle bir dezavantajı var ki yazılımı bu klavyeye uyumlu değil. Ben MaxiTekno dan satın almıştım görüştüğümde yazılım yapılıyor kısa süre içerisinde yayınlanacak tarzı bilgi verdiler.

Geri