❌İndirim Bitti! Asus TUF RTX 5070 Ti White 54.999.₺

Aşırı pahalı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ama arkadaşlar sizlere katılsam da sadece fps değil maalesef olay. 2 kartta genel anlamda 2K kartları, 5080 4K içinde bir yere kadar ideal ama sesli çalışacak 5080'e sessiz çalışacak 5070 Ti'ı tercih ederim mesela, amacım 2K olduğu için.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Ascl
dostum sen hicbir sey bilmiyosun
Hiçbir şey bilmediğime katılmıyorum ama donanım bilgim çok olmamakla birlikte, izlediğim test videolarında ve aradaki 10-15% performans için, aynı fiyata tepe model 70 ti'ı en düşük model 80 e tercih ederim ki, orada en düşük olmasının sebebi illa ki vardır, en basitinden gürültülüdür. Ben buna takılan biriyim, tercihimi de bu yönde yaparım.

Ama arkadaşlar sizlere katılsam da sadece fps değil maalesef olay. 2 kartta genel anlamda 2K kartları, 5080 4K içinde bir yere kadar ideal ama sesli çalışacak 5080'e sessiz çalışacak 5070 Ti'ı tercih ederim mesela, amacım 2K olduğu için.
peki sence 5080 2 k da kulansan ekran kartı kendini dağa az güç harcica için dağa az ısıncaktır bu dediğin sadece kendini kandırma

peki sence 5080 2 k da kulansan ekran kartı kendini dağa az güç harcica için dağa az ısıncaktır bu dediğin sadece kendini kandırma
İşte orayı bilmiyorum eğer öyle olursa tercih edebilirim. Bu kısmın bir gerçekliği varsa tabii ki 5080 tercih edilebilir.

Geri