Odamın içi alev aldı

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
893
Screenshot_57.webp
rx6650xt ekran kartına sahibim ekran kartı sıcaklıgı normal gelmıyor bana 2
k.webp
yıldan beri macunu degişmedim onu nasıl degiştircegimi
bilmedigim için aynı şekilde cpu da dahil

Ekler

• Screenshot_58.webp
    Screenshot_58.webp
    125.7 KB · Hit: 48
Cozum Buldun mu ??

Beyler Benim PC'de Asiri isiniyor Oyle Boyle Degil Oda Bildiginiz Sanki Klima yaniyor hatta ne klimasi bildiginiz soba yaniyor sanki Hatta Dun 3-5 Saat Kullandiktan sonra kapamadan once Windows guncellemesi vardi onu yapayim sonra kapatirim Dedim Gunceleme Yapilirken %38'de birakin oyunu windows bile acik degil siyah bir ekran ve guncelleme yazisi var klasik iste her neyse PC bi anda Ucak Kaldirmaya Basladi

Hocam oyun içi değerleri atın.
bu oyun içi degerler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cozum Buldun mu ??

Beyler Benim PC'de Asiri isiniyor Oyle Boyle Degil Oda Bildiginiz Sanki Klima yaniyor hatta ne klimasi bildiginiz soba yaniyor sanki Hatta Dun 3-5 Saat Kullandiktan sonra kapamadan once Windows guncellemesi vardi onu yapayim sonra kapatirim Dedim Gunceleme Yapilirken %38'de birakin oyunu windows bile acik degil siyah bir ekran ve guncelleme yazisi var klasik iste her neyse PC bi anda Ucak Kaldirmaya Basladi
hayır ekran kartı macunu çok nadir degişiyor diye bilıyorum hatta degiştrmesi bı tık profsyonele kaçıyor

Ekler

• k.webp
    k.webp
    36.4 KB · Hit: 26
sorun buyuk bu arada tek bır oyunda mı boyle yoksa genel mı?

Ekran kartının macunu da işlemci gibi senede 1 değiştirmek gerekir. Ondan kaynaklı sıcaklık yükseliyordur. RTX 3070 kartım 88-90 dereceleri görürken macun değişince 65i geçmiyordu

Geri