4000 TL Gaming red switch klavye önerisi

Silentac

80+
Reaksiyon skoru
79
Şu anda klavyem bozuldu internetten siparişi bekleyemem hemen bir teknoloji mağazasına gidip alacağım. Zaten değişmeyi düşünüyordum. ASUS ROG ilgimi gerçekten çekiyor internet kafede denemiştim. Şu an kullandığım model Philips spk8614.indirimde diye çok önce almıştım çok ses çıkarıyor mvi switch. Başka öneriniz var mı fiyatı zorlarsam 4.500'a çıkarabilirim.

Ben red siwich sipariş verdim 30 tane temudan yarın bana gelir kargo 7.gün 98 TL aldım bence sizde öyle yapın.

Yok benimki değiştirilebilir cinsten değil ne yazıkki.Yeni almam gerekiyor

Şu anda klavyem bozuldu internetten siparişi bekleyemem hemen bir teknoloji mağazasına gidip alacağım. Zaten değişmeyi düşünüyordum. ASUS ROG ilgimi gerçekten çekiyor internet kafede denemiştim. Şu an kullandığım model Philips spk8614.indirimde diye çok önce almıştım çok ses çıkarıyor mvi switch. Başka öneriniz var mı fiyatı zorlarsam 4.500'a çıkarabilirim.
ROG almanı önermem yorumlara bak bende aldım kronik sorunlu switchleri bozuluyor şikayet varda dünya klavye var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

marka fantazisine gerek yok klavyeye inan 4k yada gerek yok

Tam boyut bir klavye mi bakıyorsun? Yoksa %75 falan da olur mu?

ROG almanı önermem yorumlara bak bende aldım kronik sorunlu switchleri bozuluyor şikayet varda dünya klavye var

marka fantazisine gerek yok klavyeye inan 4k yada gerek yok
Bu wraith benzeri şu an popüler durumda anladığım kadarıyla ama hangisi iyi özellikler vs gerçekten hiçbir fikrim yok.Sadece oyun oynamak için alacağım.Bana öneri yapabilir misiniz?

Tam boyut bir klavye mi bakıyorsun? Yoksa %75 falan da olur mu?
İkisi de olabilir gerçekten klavyelerden fazla anlamıyorum.Sadece oyun oynuyorum.Num tuşlarını gta 5 gibi oyunlarda kullandım sadece

%75 okeyse m1 v5 tam boyutlu bir şey arıyorsan g98 pro

Peki bir sorum var şu an güncel online oyunlar hikayeli oyunlar vs. için wraith tarzı klavyeler mi iyi yoksa asus rog scope,steelseries,razer tarzı mı?

Peki bir sorum var şu an güncel online oyunlar hikayeli oyunlar vs. için wraith tarzı klavyeler mi iyi yoksa asus rog scope,steelseries,razer tarzı mı?
hiçbiri bütçene göre değişir he 8k gibi özellikler olmazsa olmaz bir özellik değil

en önemli özellik pcb kalitesi switch kalitesi ve hotswap olması kullanıma göre kablosuz olması gecikme değerinin az olması gibi faktörlerde işin içine girer

hiçbiri bütçene göre değişir he 8k gibi özellikler olmazsa olmaz bir özellik değil

en önemli özellik pcb kalitesi switch kalitesi ve hotswap olması kullanıma göre kablosuz olması gecikme değerinin az olması gibi faktörlerde işin içine girer
Almışken beni bir 3 sene götürsün istiyorum oyunlarda da memnun etsen yeterli

Geri