McCall00
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
iyi midir? bu ram
onun yerine şunu aliyi midir? bu ram
şimdi sana küfretsek
sisteminde daha önceden ram var mıiyi midir? bu ram
bu ram iyidir iyi olmasına daSıfırdan hocam
Hocam 1660 s r5 5500 lü bir sistem topluyorum sadece ram ve Ekran kartı kaldı birde daha sonradan 32 gb a yükseltirim diye böyle bir seçim yaptımbu ram iyidir iyi olmasına da
total de ne toplayacan ne alacan
ona göre bir total değerlendirme yapmak daha iyi olur
belki bu sistemle çok gereksiz ürünler seçecen
bunu seçmektense ddr5 li bir sistem dizecez
belki bütçen doğrultusunda çok düşük bir am4 sistem dizecen
tek 16 da bırakmaktansa 2x8 daha mantıklı olacak
Bütçem kısıtlıydıHocam 1660 s r5 5500 lü bir sistem topluyorum sadece ram ve Ekran kartı kaldı birde daha sonradan 32 gb a yükseltirim diye böyle bir seçim yaptım
Ürünlerin bazıları ikinci el mi bahsettiğiniz işlemci ve ekran kartı da sıfır mıHocam 1660 s r5 5500 lü bir sistem topluyorum sadece ram ve Ekran kartı kaldı birde daha sonradan 32 gb a yükseltirim diye böyle bir seçim yaptım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bütçem kısıtlıydı
İşlemci 2. El aldım Ekran kartının 2. El almayı düşünüyorumÜrünlerin bazıları ikinci el mi bahsettiğiniz işlemci ve ekran kartı da sıfır mı
bu tarz bir sistem için totalde 16 gb ram yeterli olacaktır
işlemci ve ekran kartı kanadında yükseltmeye gitmeyecekseniz 32 gerekli olmadığı için 2x8 daha mantıklıdır
zaten bu tarz bir sistemde işlemci ve ekran kartı yükseltmesine gidileceği zaman biraz daha bütçe ayırıp am5 sokete geçmek daha mantıklı olabilir
işlemciyi ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyimİşlemci 2. El aldım Ekran kartının 2. El almayı düşünüyorum
Şimdi 2000 tl ye ram atmışsınKutulu şekilde 2000 e aldım