Yardım The last of us part 2 kronolojik sıralama mı, normal mi oynanmalı?

Canxz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
193
merhaba tlou part2 baslayacagım yenı guncelleme ile kronolojik sıralama ile oynanıyor güncelleme yeni cıktıgı icin pek deneyimleyen göremedim sizce düz mü yoksa kronolojik sıralama ile mi oynamalıyım?

merhaba tlou part2 baslayacagım yenı guncelleme ile kronolojik sıralama ile oynanıyor güncelleme yeni cıktıgı icin pek deneyimleyen göremedim sizce düz mü yoksa kronolojik sıralama ile mi oynamalıyım?
Bu tarz oyunlarda orijinal şekilde gitmesi daha iyi oluyor. Daha vurucu oluyor çünkü olay örgüsünü ona göre yazıyorlar. Beyond two souls da öyle mesela. Tlou 2 yi oynamadım ama bu nedenle düz oynanması taraftarıyım.

Kronolojik sıralama dediği ne oluyor acaba, ben düz bitirdim ama bunun ne olduğunu veya yapınca neyi değiştirdiğini bilmiyorum.

Bu tarz oyunlarda orijinal şekilde gitmesi daha iyi oluyor. Daha vurucu oluyor çünkü olay örgüsünü ona göre yazıyorlar. Beyond two souls da öyle mesela. Tlou 2 yi oynamadım ama bu nedenle düz oynanması taraftarıyım.
Kronolojik sıralama dediği ne oluyor acaba, ben düz bitirdim ama bunun ne olduğunu veya yapınca neyi değiştirdiğini bilmiyorum.
iki ana düşman karakter var, ilki ile oyunun yarısına kadar oynuyoruz ve diğer karakterle karşılaştığımızda oynanış ona geciyor ve zamanı geriye alıp baştan onun hikayesini de anlatıyor, yeni patch ile iki karakter arasında devamlı geciş olucak ve eş zamanlı ilerleyecekmişiz, deneyimleyen olsa ona göre oynardım bende...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,509
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri