Intel loq lar anakart yakıyor diyorlar oradan alsan garanti de olmayacak hiç bulaşma. Başka model varsa bakılabilir.Merhaba arkadaşlar İtalyadayım ve dönemden tax free ile bir laptop almak istiyorum sizce bu laptop alınır mı? Yoksa Türkiyeden mi almalıyım?
Link
Önerdiğiniz bir marka ve modeli var mı fiyat konusunda 60.000TL yi geçmedikçe sıkıntı yok. Yaklaşık 1400 Euro oluyor.Intel loq lar anakart yakıyor diyorlar oradan alsan garanti de olmayacak hiç bulaşma. Başka model varsa bakılabilir.
Yurt dışındasınız hazır, ASUS, MSI gibi markalara bakın. Ekran kartı olarak RTX 5000 Serisi bakın. 5050 Kesinlikle olmasın.Önerdiğiniz bir marka ve modeli var mı fiyat konusunda 60.000TL yi geçmedikçe sıkıntı yok. Yaklaşık 1400 Euro oluyor.
Önerebileceğiniz bir model var mı ben pek anlamıyorum daYurt dışındasınız hazır, ASUS, MSI gibi markalara bakın. Ekran kartı olarak RTX 5000 Serisi bakın. 5050 Kesinlikle olmasın.
Bulduğunuz ürünü ( mağaza gezerken bile bulsanız ) direkt almayın, bu foruma sorun. Ya da anlıyorsanız laptopun model sayfasına girip ekran kartı W değerine bakın.
Vergi iadesi alabiliyor musunuz bu tarz ürünlerde, öyle bir uygulama var mı ?Önerebileceğiniz bir model var mı ben pek anlamıyorum da
Tersine uygun fırsat bulunursa 40 serisi öneririm ben, 50 serisi çıktı diye oralarda 40 serisi iyi indirimler alıyor.Yurt dışındasınız hazır, ASUS, MSI gibi markalara bakın. Ekran kartı olarak RTX 5000 Serisi bakın. 5050 Kesinlikle olmasın.
Bulduğunuz ürünü ( mağaza gezerken bile bulsanız ) direkt almayın, bu foruma sorun. Ya da anlıyorsanız laptopun model sayfasına girip ekran kartı W değerine bakın.
Tabii o da mantıklı bir yaklaşım.Tersine uygun fırsat bulunursa 40 serisi öneririm ben, 50 serisi çıktı diye oralarda 40 serisi iyi indirimler alıyor.