Umarım benim kargo da en kısa zamanda gelir. Şuan inbound by airline yazıyor bundan sonra ne geliyor bilginiz var mı bakabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bazı durumlarda evet öyle oluyor ya da e devletten.
Umarım benim kargo da en kısa zamanda gelir. Şuan inbound by airline yazıyor bundan sonra ne geliyor bilginiz var mı bakabilir misiniz?
Bazı durumlarda evet öyle oluyor ya da e devletten.
Bu sabah 12 gibi.sistemde gozukur ptt olunca
+ uyari ptt haric hicbir kargo firmasi sizden 1 kuruş dahi talep edemez video çekin dava ederim diyin alin en kotu urunu inanmayin oylelerine
senin uçak kalkar ne zaman inbound yazdi
yarin 12 ye kadar kalkar uçak en gecBu sabah 12 gibi.
yarin 12 ye kadar kalkar uçak en gec
insallah kimsenin sonu benim gibi olmaz aras 80 dolarlik urunu kaybetti 2 aydir parami da alamadim kaldimAnladım. Teşekkür ederim.
inşallahAnladım. Teşekkür ederim.
@romanneud kanka maşallah her şey 1 günde ilerlemiş benimkide böyle olur umarım.
Geçmiş olsun. Cidden sorumsuzluk yunexpress'in yaptığı.insallah kimsenin sonu benim gibi olmaz aras 80 dolarlik urunu kaybetti 2 aydir parami da alamadim kaldim
imile express sorun direkGeçmiş olsun. Cidden sorumsuzluk yunexpress'in yaptığı.
Geçmiş olsun. Cidden sorumsuzluk yunexpress'in yaptığı.
Hayır o kadar övüyorlardı kötü oldu böyle olması diyorlardı işte yunexpress olmadıkça asla almayın gibi.imile express sorun direk
sagolasin hocam
Bankadan itirazla alınamıyor mu hocam?insallah kimsenin sonu benim gibi olmaz aras 80 dolarlik urunu kaybetti 2 aydir parami da alamadim kaldim
Anladım. Teşekkür ederim.
@romanneud kanka maşallah her şey 1 günde ilerlemiş benimkide böyle olur umarım.
abartiyodu millet birazHayır o kadar övüyorlardı kötü oldu böyle olması diyorlardı işte yunexpress olmadıkça asla almayın gibi.
ya hocam ben kontak halindeyim weworldexpress ile aras ile whatgeek ile whatgeek tarafindan urun temin edilicek gibi şuandaBankadan itirazla alınamıyor mu hocam?
duzenlenir 2 güneDostlar termal ped sipariş etmiştim bu pede noldu ya 5 gündür uçakta gibi fikir vercek var mi
bizimkide buAnladım. Teşekkür ederim.
5 gündür güncelleme gelmeyince dedim kulaklık gibimi olcak bununda sonuabartiyodu millet biraz
ya hocam ben kontak halindeyim weworldexpress ile aras ile whatgeek ile whatgeek tarafindan urun temin edilicek gibi şuanda
duzenlenir 2 güne
bizimkide bu![]()