Mert_007
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,203
Kendine gelince ben özgür oliyim beni bırak. Sana gelince illallah ettiriyor. Zaten ben öyle düzgün birini bulmadıkça düşünmüyorum. O yüzden de daha hiç olmadı zaten yaşımda küçük daha bence. Yani bir ilişkide en önemli şey güvendir. Sen ona güveniyor ama o sana güvenmiyorsa sıkıntı vardır. Yani dediğim gibi istersen bir konuş bu konuyu. Olmazsa olmaz olursa olur ne kayberdersin.Brom kız anlamıyor. Çok garip bir huyu var. Önceki yaşadığı tecrübeler mi her neyse artık, bi kere bellemiş güven sorununu. Sana değer veriyorum, seviyorum ama güvenmiyorum diyo. Ben en çok güvenden dolayı kaybettim gibi bi şeyler dedi. Yani anlam veremiyorum. Bir yoruma göre, takipçi konusunda yaptığım takıntı yüzüne bunlar olmamalı. Çok saçma geliyo sebepleri. Yok neymiş efendim ben radar gibi bunu hesabını kontrol ediyormuşum. Neymiş, özgür yaşamayı seviyormuş. Sorgulanmaya gelmiyormuş. Beni bi tek Allah sorgulayabilir, ben bi tek ona hesap hesap verebilirim diyo.
Abi bu nasıl bir mantık, nasıl bir kafa yapısı. Harbi hepsi bozuk bu karşı cinsin,vallahide bozuk billahide. Yapmayın abicim sevgili falan, vallahi yapmayın billahide yapmayın