Anker Soundcore Q21i NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık - Aktif Gürültü Önleyici ANC - 40 Saate Varan Şarj Süresi -Siyah -A3004 (Anker Türkiye Garantili)
Çok yoğun hard değil ama oyun oynuyorum PC’de kafamda büyük alınır mı?Anker Soundcore Q21i NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık - Aktif Gürültü Önleyici ANC - 40 Saate Varan Şarj Süresi -Siyah -A3004 (Anker Türkiye Garantili)
Oyun için alınmazÇok yoğun hard değil ama oyun oynuyorum PC’de kafamda büyük alınır mı?
bt modu var sadece gecikme yüksek olur.Çok yoğun hard değil ama oyun oynuyorum PC’de kafamda büyük alınır mı?
Oyun için değil genel ama oyunda oynuyorumOyun için alınmaz
Arada oyun da oynarsın tabii ki bunla, çok iyi ses kasmaz ama onun hariç ideal benceOyun için değil genel ama oyunda oynuyorum
AirPods 4mu bu mu?Arada oyun da oynarsın tabii ki bunla, çok iyi ses kasmaz ama onun hariç ideal bence
Airpods 4AirPods 4mu bu mu?
BedavaAnker Soundcore Q21i NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık - Aktif Gürültü Önleyici ANC - 40 Saate Varan Şarj Süresi -Siyah -A3004 (Anker Türkiye Garantili)
Bence alınır, benzer fiyata sadece qcy h3 pro var başka rakibi yok, anker daha kaliteli bence malzeme olarakArkadaslar ben bu markanın liberty 4 nc modelini aldım sizce değer mi mantıklı mı nasıl