Tearz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,729
12 ay sabit fiyat.ilk ay felan değil değil mi , 1 yıl taahüt sözüne her ay bu fiyat olacak değil mi
12 ay sabit fiyat.ilk ay felan değil değil mi , 1 yıl taahüt sözüne her ay bu fiyat olacak değil mi
Ben vodofonum olurmu bana illa yeni gecismi lazimBugün ArenaPark Vodafone da gördüm. Ordaki görevli diğer bayilerde de olduğunu, online olmayabileceğini söyledi. Dün akşam açılmış. Gerçekten bedava.
Edit: Online geçiş mümkün:
Yaz Kırmızı Fırsat 20GbNumara Taşıma & Hat Taşıma ve Yeni Hat Fiyatları | Vodafone
www.vodafone.com.tr
Normal geçiyorsunuz. Sözleşmenizi okuyun mutlaka. Orada yazar zaten.Nasıl yapılıyor hocam? Geçmedi daha.
Rezerve etbeyler ben 0534 160 98 10 numarasını satın almak veya talep etmek istiyorum ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun![]()
Yani doğrumu anladım şimdi ben yeni tt den vodafone geçtim.Şubeye gidip iptal edip bu tarifeye geçiş yapabilir misiniz diye söylesem yaparlar mı?Normal geçiyorsunuz. Sözleşmenizi okuyun mutlaka. Orada yazar zaten.
sadece bayilerden sorgulanabiliyormuş var mı yok mu diye turkcelle aitmişRezerve et
Benimde 58 gün var. Cayma bedeli için birkaç servis varmış ama kapanmış sanırım çok kullanıldığı için. Zorunlu müşteri hizmetlerini aratıyorlar sanırım.Türk telekomda 59 gün taahhüt kaldı cayma bedeli alıyorlar mı geçsem?
Rezerve edebiliyorsun numarayı online alıyorsun istediğiniz rakamısadece bayilerden sorgulanabiliyormuş var mı yok mu diye turkcelle aitmiş
geçen gün mecburen farklı bir numaranın taahhütünü yeniledki türk telekom 432 TL imiş aylık resmen devam eden müşteriyi öpüyorlar benim şuan aylık 100 TL yüksek ihtimal 3-4 katı teklif edecekler geçeceğim herhangi birineBenimde 58 gün var. Cayma bedeli için birkaç servis varmış ama kapanmış sanırım çok kullanıldığı için. Zorunlu müşteri hizmetlerini aratıyorlar sanırım.
yok hocam rezerve numaram var dedim kod geldi telefona sonra bu numaraya ait rezerve numara bulunamadı yazdı numara seçme ekranına yönlendirdiRezerve edebiliyorsun numarayı online alıyorsun istediğiniz rakamı