🔥🔥🔥11-13 Temmuz arası Vodafone 20Gb Tarife 132TL🔥🔥🔥

Yeni hat ücreti var mı hiçbir yerde yazmıyor ben basvurdum ama

TT kampanyası 12-13 Temmuz tarihlerinde olacakmış. O yüzden link şuanda yok. Yarın eklenir.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış hatırlamıyorsam 14 gün içerisinde cayabiliyorsunuz. Sadece paketin kullandığınız kadarını ödüyorsunuz. Sebep içinde çekmedi dersiniz problem olmaz.
Buraya nasıl ulaştın ?

ücretsiz yazıyor bende başvurdum hat ücreti almaması şaşırttı ama ben mağaza teslim hat istedim inşallah ücret talep etmezler
ben de sırf o yüzden basvurdum. Bi de benim için anlamlı olan numaralar denk geldi. İş için kullandığım hattımı cep magnet şekli çevirip bunu kullancam iş için :D

İptal etmiyorsunuz. Hatta onlara sorsanız geçemiyorsunuz derler. Ama 14 gün içinde cayıp geçebiliyorsunuz. Direk yeni geçeceğiniz operatör bayisine gidip veya online olarak başvuru yapın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende Turkcell'i bekliyorum. Genelde yapıyor. Yarını bekleyelim. Pazar gününe kadar çıkmazsa geçeriz.
Ben zaten bir hafta önce tt den vodafone geçiş yaptım 177 tl olanı.Onu iptal edin bu tarifeyi yapın nasıl diycem? Bu seferde tekrar tt ye mi gidip onun tarifesine geçiyim? Aynısı 130 tl mi neymiş herhalde.

MUHTEŞEM 20GByaz5555'e gönder diyor ama galiba en sağlıklı yöntem bayiye gitmek ya da müşteri hizmetleri ile konuşmak olucak o da artık sabaha kaldı (türktelekomiçin)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,971
Üyeler
184,087
Son üye
zekyy
Geri