Ana sayfa da görünmesi lazimhesabı yeni oluşturdum kampanyalar kısmında ilk alışverişe 500 tl görünmüyor bende
Ana sayfa da görünmesi lazimhesabı yeni oluşturdum kampanyalar kısmında ilk alışverişe 500 tl görünmüyor bende
Anladım.geç saat olduğu için de arayamadılar teşekkürler bilgi için.İlk alisverisiniz ise sizi müşteri hizmetleri arayıp işlemi siz mi yaptınız gibisinden sorular sorup teyit etmeye çalışıyor onun ardından en geç 5dkya geliyor pin
görünmüyor daha yeni giriş yaptımAna sayfa da görünmesi lazim
telefondan mobil veriyi açip6 kullandıgınızz için ödeme kısmını geçemiyorum oyunforda. İnternetimde ip6 yok
Değil aile bireylerimin numaraları ile açtığım hesapları doğrulamadan içindeki parayı kullanabildim.iyzicoda hesabı doğrulamak zorunlu mu? Doğrulama sırasında hata mesajı alıyorum.
ödeme işlemleri beklemede yazıyordur. muhtemelen gün içi onaylanır o işlemoyunfor iyzico 200tl indirimden yararlanmak için 1000tl lik ürün aldım, razer gold olarak, hediyemi falan iyzico hesabıma yükledi parayı çekti onayladım vs o konularda sıkıntı yok ama oyunforda siparişlerim kısmında ilk başta aldığım ürün gözükürken şuan gözükmüyor sanki hiç siteye girip bir şey almamışım gibi bu nasıl mevzu anlamadım komple 1000tl den olmamışımdır inşallah.
Nasıl değil knka içerdeki parayı nasıl çıkartacaksın. İzin vermez doğrulama olmadanDeğil aile bireylerimin numaraları ile açtığım hesapları doğrulamadan içindeki parayı kullanabildim.