🔥İndirim 🔥🔥 IYZICO/OYUNFOR KAMPANYASI BEDAVA 700TL 🔥🔥

Konuyu okursanız zaten geçerli olduğundan bahsettim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:


Oyunforda demiyor özellikle kampanyada iyzico ile ödeme yapılan yerlerde 1000tl/500tl indirim diyor, 1000/200 olan kampanyada oyunfor için sadece. Biz ikisini birleştiriyoruz.
ayni oyunfor hesabindan farkli iyzico hesaplariyla alisveris yapsak cashback geliyor mu her iyzico hesabina?
 
mobilonay gibi sitelerden numara alınıp yapılabilir mi var mı deneyen
 
Yav yanlışlıkla annemin numarası yerine kardeşiminkini girdim. O zaten üyeydi, uygulama sağolsun yine aynı numarayı kabul etti. Benimde dalgınlığıma geldi numaraları aynı 2 3 rakam farklıydı. Şimdi bakiye vs yüklemiyor, ne saçma iştir ya
 
500TL için umarım sabah akşam tanıtım mesajları almayız. :D Bu tarz sitelerde klasik...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam satabildiniz mi lider e pin 14 haneli kodu girin diyor ama 14 haneden daha fazla gelen epin?
İlk partı al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

700TL iyzico + 585TL hesaba ödemelerini aldım ben. Teşekkürler.
 
oyunfor iyzico 200tl indirimden yararlanmak için 1000tl lik ürün aldım, razer gold olarak, hediyemi falan iyzico hesabıma yükledi parayı çekti onayladım vs o konularda sıkıntı yok ama oyunforda siparişlerim kısmında ilk başta aldığım ürün gözükürken şuan gözükmüyor sanki hiç siteye girip bir şey almamışım gibi bu nasıl mevzu anlamadım komple 1000tl den olmamışımdır inşallah.
bende de aynı şekilde şuan çözüldü mü sizin sorun
 
İyzicoya giriş yapın oyunfor 200tl hediye kampanyasına katılın. (1000tlye 200tl indirim veriyor)
Sana özel %50 kampanyasına katılın 1000tlye 500tl veriyor.
Kampanyalara katıldıktan sonra; oyun fora girip iyzico ile öde seçeneğinden kartınızı numaranızı girip 1000tl razer gold satın alın.
Kodu satın aldıktan sonra lider epin sitesine girip; razer gold satın seçeneğine basın 1000tllik razer goldu 900e satıyorsunuz.
Sattıktan sonra bakiye çek diyip 900tlyi hesabınıza çekin 15tl kesinti yapıyor.
Totalde karınız 585tl oluyor, istediğiniz yerde harcayabilir fakat bakiyeyi çekemezsiniz.
Para anında geçiyor, denemeden atmıyorum böyle kampanyaları.
EDİT;
Parayı vodafone pay'e çekin, vodafone pay uygulaması aracılığıyla da qr kodla atmlerden çekebiliyorsunuz. (alıntı)
Alıntıyı görüntüle
Hocam lidereprindeki parayı ziraate çektim sorun olur mu
 
konu dışı ama iyzico 500 tl cashback yapmıştı yemek sepetinde kullanmak istiyorum ama iyzico ile öde seçeneği çıkmıyor.
 
Geri
Top