Bu sorunun cevabını buldunuz mu hocam?ayni oyunfor hesabindan farkli iyzico hesaplariyla alisveris yapsak cashback geliyor mu her iyzico hesabina?
Bu sorunun cevabını buldunuz mu hocam?ayni oyunfor hesabindan farkli iyzico hesaplariyla alisveris yapsak cashback geliyor mu her iyzico hesabina?
Kartı seç sonra çıkacak
Hocam kart ile ode dediğin zaman iyzico ile ödüyorsun zaten
kredi banka kartını seçin ondan sonra çıkıyor
oldu hocam cashback geldi siparişimin onaylanmasını bekliyorumdenedikten sonra beni de bilgilendirsene kral sana zahmet![]()
evetkredi banka kartını seçin ondan sonra çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oyunfordan 1000 tl razer alıp 900 e satsak para direk ibana mı gönderiyorlar?
Yanlış bilgi vermeyelim. Bazı iyzico hesaplarında %50 Kampanyası var. İçerisinde oyunfor u kapsadığı için 1000/200TL olan kampanya ile birleşiyor.Oyunforla sana özel %50 kampanya diye bir şey yok. 500 lira ilk defa iyzico kullanacaklar için 200 lira oyunfor siparişi için
Yanlış bilgi vermedim zaten ? 1000/200 oyun for 1000/500 iyzico dedim ayrıca bazı hesaplarda değil ilk siparişi verilecek hesaplarda 1000/500 var sadeceYanlış bilgi vermeyelim. Bazı iyzico hesaplarında %50 Kampanyası var. İçerisinde oyunfor u kapsadığı için 1000/200TL olan kampanya ile birleşiyor.
Vatan Game kullandım ben satarken 7/24 fast var 10 lira alıyor sadece.Liderepin haftasonu bakiye iadesi yapmıyoruz dedi arkadaşlar pazartesiyi beklemek gerekiyormuş
Keşke erken deseydiniz hocamYanlış bilgi vermedim zaten ? 1000/200 oyun for 1000/500 iyzico dedim ayrıca bazı hesaplarda değil ilk siparişi verilecek hesaplarda 1000/500 var sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vatan Game kullandım ben satarken 7/24 fast var 10 lira alıyor sadece.
Hocam denemeden demek istemedim şimdi bir sorun vesayre çıkar olmaz diye foruma yanlış bilgi vermiş olmayalım.Keşke erken deseydiniz hocam
Evet geliyor hocam bizzat denedim.Bu sorunun cevabını buldunuz mu hocam?
istanbul kart oluyor ama komisyon kesiyor vodafone pay ile de çekip atm den nakit olarak çekebiliyorsunuz.iyzicoyu istanbulkarta cekebilir miyiz?