Ömer Ekrem
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim izleyeceğim-leri +ları var videoda
Teşekkür ederim izleyeceğim-leri +ları var videoda
Açıkçası ben hor kullanan biri değilim ve mecburiyetten üniversite sonuna kadar kullanacağım gibi gözüküyor bu sebeple umarım dayanırdayanır da kişiye göre değişir bende samsung s6 var hala sağlam çalışıyor video oyun falan akıcı sadece pilli değiştirdim 10 yıl oldu işlemci exynos kullanıyor
Garantisiz ve 2 el cihazlara pek güvenemiyorum o yüzden sıfır cihaz tercihmdirGarantili S24fe nin tek rakibi s25fe. Ama henüz çıkmadı
garantili benim için önemli değil dersen 2.el 14 ultra alabilirsin.
yanlışınız var bu telefon çok rahat 6-7 yıl dayanır telefonlarda ilerlerme çok yavaşladı benim s10e telefonum bile 2019 da çıkmasına rağmen her oyunu 60fps oynatıyor genel olarak yüksek te yada mediumdaBana göre 6-7 sene hiçbir teknolojik cihaz dayanamaz. Teknoloji çok hızlı gelişiyor. Ayrıca üniversitede 1 aylığına işe girip telefonunu çok rahat yükseltebilirsin. O bütçede en dengeli cihaz S24fe. Bana göre alternatifi yok.
Garantiye çok takılmayın. En ufak darbe izi olsun cihaz garantisiz sayılabilir. Birçok firma bunu uyguluyor.Garantisiz ve 2 el cihazlara pek güvenemiyorum o yüzden sıfır cihaz tercihmdir
Maalesef bu tarz durumlar olabiliyor fakat samsung tarafının servisleri iyi ilgileniyor daha 2 gün önce bizzat şahit oldumGarantiye çok takılmayın. En ufak darbe izi olsun cihaz garantisiz sayılabilir. Birçok firma bunu uyguluyor.
Maalesef bu tarz durumlar olabiliyor fakat samsung tarafının servisleri iyi ilgileniyor daha 2 gün önce bizzat şahit oldum
s24 fe parasında mi 14uTelefon almayı düşünüyorum s24fe ya da s24+ düşünüyorum başka şeylerede açığım yardim ederseniz s25+ da olabilir belki kararsizim o bütçeye çıkabilirmiyim emin deilim yardim eder misiniz