26000 TL Bütçe İle S24 Fe Almak Mantıklı Mı?

dayanır da kişiye göre değişir bende samsung s6 var hala sağlam çalışıyor video oyun falan akıcı sadece pilli değiştirdim 10 yıl oldu işlemci exynos kullanıyor

dayanır da kişiye göre değişir bende samsung s6 var hala sağlam çalışıyor video oyun falan akıcı sadece pilli değiştirdim 10 yıl oldu işlemci exynos kullanıyor
Açıkçası ben hor kullanan biri değilim ve mecburiyetten üniversite sonuna kadar kullanacağım gibi gözüküyor bu sebeple umarım dayanır

Bana göre 6-7 sene hiçbir teknolojik cihaz dayanamaz. Teknoloji çok hızlı gelişiyor. Ayrıca üniversitede 1 aylığına işe girip telefonunu çok rahat yükseltebilirsin. O bütçede en dengeli cihaz S24fe. Bana göre alternatifi yok.
yanlışınız var bu telefon çok rahat 6-7 yıl dayanır telefonlarda ilerlerme çok yavaşladı benim s10e telefonum bile 2019 da çıkmasına rağmen her oyunu 60fps oynatıyor genel olarak yüksek te yada mediumda

Maalesef bu tarz durumlar olabiliyor fakat samsung tarafının servisleri iyi ilgileniyor daha 2 gün önce bizzat şahit oldum

7 android guncellemesiyle 8gb ramli s24fe nin yavaslayacagini dusunuyorum. arada bir 27.599tlye dusen 200 pro, indirim takip edilip tercih edilebilir.

Telefon almayı düşünüyorum s24fe ya da s24+ düşünüyorum başka şeylerede açığım yardim ederseniz s25+ da olabilir belki kararsizim o bütçeye çıkabilirmiyim emin deilim yardim eder misiniz

Telefon almayı düşünüyorum s24fe ya da s24+ düşünüyorum başka şeylerede açığım yardim ederseniz s25+ da olabilir belki kararsizim o bütçeye çıkabilirmiyim emin deilim yardim eder misiniz
s24 fe parasında mi 14u
S24+ parasına mi 15u her ikiside server kayıtlı bunlardan birini almanı öneririm hem üst düzey Hemde Tr cihazı gibi kullanabiliyorsun zaten icardi Abdullah son reklamında gösterdi mi15 u yu videoların çekiminide onunla yapıyormuş.

Zaten çok kaliteli cihaz 4 ay başka cihaz kullanırım dersen 16 pro max yd al

(Öneri değildir zaten devlet para için gelenden gidenden kesiyor ayak üstü bi şey daha eklerler durduk yere olan bize olur)

Geri