Babam annemi aldatıyor videolu kanitim var

senin yapacagin tek sey annene soylemek annen belki ailesini dagitmamak icin babanla konusur yada konusmaz direkt dagitir onun kendi hakkidir annene soylemek yerine babanla konusmaya calisirsan babandan farkin kalmaz anneninde kendine saygisi oldugunu unutma
abi cok haklisinizda belki ben anneme gelmeden duzeltirim emin olun annem duyarsa hasta zaten cok kötü duruma düşeriz bence babam duzelirse ilerde konusurum. daha yaşım küçük ve babamin şirketine gecicem aile dağılması tarzi seyler benim icinde çok sıkıntı olucak

abi cok haklisinizda belki ben anneme gelmeden duzeltirim emin olun annem duyarsa hasta zaten cok kötü duruma düşeriz bence babam duzelirse ilerde konusurum. daha yaşım küçük ve babamin şirketine gecicem aile dağılması tarzi seyler benim icinde çok sıkıntı olucak
annenden ve ailenden cok sanki ilerideki sirketi ve burada soylemek istemedigim seyleri dusunuyor gibisin tekrardan soyluyorum buraya yazilacak cevaplarin en ortalamasi ve cikacak sonuc suanda benim yazdigimdir emin ol karisini seven ve deger veren bir insan zaten baskasiyla bir iliski icinde olmaz oluyorsa da bu kisa sureli olur ozellikle de karisi hastaliklarla ugrasiyorken

annenden ve ailenden cok sanki ilerideki sirketi ve burada soylemek istemedigim seyleri dusunuyor gibisin tekrardan soyluyorum buraya yazilacak cevaplarin en ortalamasi ve cikacak sonuc suanda benim yazdigimdir emin ol karisini seven ve deger veren bir insan zaten baskasiyla bir iliski icinde olmaz oluyorsa da bu kisa sureli olur ozellikle de karisi hastaliklarla ugrasiyorken
tabii ki kendimide düşüncem aile dagilirsa babam cekip giderse ortada kalicaz belli biseyde yaşımda küçük bende idare edemem sirket olayi ondan , annemde bas edemez bu konuyla edebilecek sekilde güçlü bir durumda olsa zaten direk önüne atarim kanıtları . Bize cok iyi davranıyor annemede öyle neden yaptığını anlayamiyorum. şirket olayinda butun sulalemize babam bakiyor onun cekip gitmesi benim isimi kaybetmem ve daha kötü sonuçlar kendimi düşündüğüm kisim bu

Babam ben daha küçükken ofisindeki whatsapp webe girmem ile baska yanabci sohbetler gördüm İngilizcemde cok iyidir kucukkende emojili mesajlar cinsel konularla ilgili konustugunu görmüştüm dedigim gibi küçük oldugumdan zaman gectikce kendimi avuttum . aradan yillar geçti yaninda calisyorum ofiste tuvalete gitti bende tekrar kuskulandim ve arka plandaki whatsappi actim ve tekrar ayni manzara kendime geledim yarım saat ve kafam cok pis atti bende akillica davranarak sifresini bildiğim bilgisayarina girdim ve herseyi video fotoğraf cektim onunla anneme duyurmadan konusmak istiyorum. adam etmek istiyorum ama kafamda cok karisik emin olmadigim bişey yok hersey ortada napicam sinirden 3 gündür zor duruyorum (eki bilerek kestim)
Babanı Karşına Al Konuş Yapacak bir şey Yok

adam olurmu ki yoksa benidemi kandırır
istediğin kadar konuş adam olsa bile sen onu öğrendiğin günden itibaren o adam ne kadar iyilik yaparsa yapsın asla unutamazsın. benzer durum bana da olmuştu ben anlattım anneme artık ne dedilerse bilmiyorum o ölürse üzülürüm o kadar yaşanmışlık var diye ama üzüntü hayatımı kötü yönde etkilemez iş hayatımı değiştirmez aşk hayatımı değiştirmez maksimum 3 gün üzülürüm o kadar sağ olsun bana da aldatmanın ne kadar etki bıraktığını öğrenmek istemezdim ama öğrendim ileride asla yapmayacağım şeyi yapmamam gerektiğini daha fazla hatırlattı

Kız profiliyle sende yaz çıplak videolarını iste. Sonra para iste vermezse tüm sülalede yayarsın videosunu :D
Bu zamanda para babadan da kiymetli :D Fırsat bu fırsat

Kız profiliyle sende yaz çıplak videolarını iste. Sonra para iste vermezse tüm sülalede yayarsın videosunu :D
Bu zamanda para babadan da kiymetli :D Fırsat bu fırsat
aynısına benzerini önerdim korku en iyi ilaçtır diye de hem annesine söylemiyor hem babasıyla konuşma konusunda kararsız

aynısına benzerini önerdim korku en iyi ilaçtır diye de hem annesine söylemiyor hem babasıyla konuşma konusunda kararsız
konuscam sonucu yazarım buraya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

istediğin kadar konuş adam olsa bile sen onu öğrendiğin günden itibaren o adam ne kadar iyilik yaparsa yapsın asla unutamazsın. benzer durum bana da olmuştu ben anlattım anneme artık ne dedilerse bilmiyorum o ölürse üzülürüm o kadar yaşanmışlık var diye ama üzüntü hayatımı kötü yönde etkilemez iş hayatımı değiştirmez aşk hayatımı değiştirmez maksimum 3 gün üzülürüm o kadar sağ olsun bana da aldatmanın ne kadar etki bıraktığını öğrenmek istemezdim ama öğrendim ileride asla yapmayacağım şeyi yapmamam gerektiğini daha fazla hatırlattı
konusurumda terslerse napayim

konuscam sonucu yazarım buraya

konusurumda terslerse napayim
terslerse büyük dur sen nasıl babasın senin adamlığına tüküreyim böylemi örnek oluyorsun böyle mi babalık yapıyorsun yazıklar olsun sana sen rezil bir insansın dersen muhtemelen son sözlerin olabilir ama bana göre en doğrusuda bu anneme anlatmadan önce ilk gördüğüm zaman bugün olsaydı muhtemelen bunu söylerdim o zaman aklıma gelmemişti gelmezdi

Görmezden gel büyüyene kadar uğraşma. Ananın haberi var ne yaparsan yap derse daha sağlam kafayı yersin.

fake hesap ile onunla konuş bilgi topla sonra seni işlettim bu btc hesabına şu kadar para göndermezsen tüm sülalene yayarım diye tehdit panelledim tcn şu karının numarası bu vs. ver korkuyu gece gözüne uyku girmez lavuğun fake hesabı yabancı tel ile aç arkadaşımdan aldım numaranı cümlesi ile başla konuşmaya

mesela bu attığın ssler iş yapmaz baban direkt anlar kendi hesabından alındığını
babayı tehdit etmek bence tehlikeli , zaten aynı evde yaşıyorsun bu adam senin zayıflığını aramayacak mı? , sana eskisi gibi mi davranacak özellikle tehditten sonra .
Nasıl davrandığı umurumda değil diyebilirsin ama ister istemez tartışmaydı vs. travma bırakır

yuvamizin bozulmasini istemiyorum anneme demeden halletmem gerek terslemesindende gram korkmuyor zehir gibi kafasi olan bi adam oyle bi salaklik yapmaz
dostum yuvan zaten bozulmuş . Bence imkanların iyiyse annene anlat veya babanla konuş veya babanın mesajlarını takip edip onların yüzyüze görüşürkenki anlarını çekebilirsin böylece annene yardımcı olmuş olursun boşanmada ( ne kadar yasal olduğunu bilemem ama bence mantıklı )

babayı tehdit etmek bence tehlikeli , zaten aynı evde yaşıyorsun bu adam senin zayıflığını aramayacak mı? , sana eskisi gibi mi davranacak özellikle tehditten sonra .
Nasıl davrandığı umurumda değil diyebilirsin ama ister istemez tartışmaydı vs. travma bırakır

dostum yuvan zaten bozulmuş . Bence imkanların iyiyse annene anlat veya babanla konuş veya babanın mesajlarını takip edip onların yüzyüze görüşürkenki anlarını çekebilirsin böylece annene yardımcı olmuş olursun boşanmada ( ne kadar yasal olduğunu bilemem ama bence mantıklı )
O yüzden başka hesapla kendini belli etmeden yapmasını söylüyorum ibana değilde btc hesabına göndermesini iste diyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,929
Üyeler
184,078
Son üye
looks
Geri