10-12K ARASI EKRAN KARTI ÖNERİSİ

İŞLEMCİM 3600X EKRAN KARTIM 6600XT KARTI 6700XT YAPIP İŞLEMCİYİDE 5700X YAPAYIM MI YANNİ
ekran kartın gayet iyi aslında işlemciyi 5600 yapıp ekran kartını eğer güzel bir fark istiyorsanız minimum 7700xt falan alın 2. elde.

ekran kartın gayet iyi aslında işlemciyi 5600 yapıp ekran kartını eğer güzel bir fark istiyorsanız minimum 7700xt falan alın 2. elde.
amd den sıkkıdlım 7 yıldır amd kullanıyoruum a.ıkcası nvidia geçmeyi istiyorum

amd den sıkkıdlım 7 yıldır amd kullanıyoruum a.ıkcası nvidia geçmeyi istiyorum
kısıtlı bütçe varken amd almak daha mantıklı olur diğer türlü 3060-3070 falan alırsan 6600xt den geçersen pek bir fark olmaz hatta bazı oyunlarda hiç fark olmaz ben de o süreye yakındır amd kullanıyorum açıkçası sıkılmadım :D

600w a 3080 ti??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dediğim gibi yapınderim ikinci el bir 6700xt işlemciyidie 5600 yapın
Kaliteli PSU ise sorun olmaz ama giriş, giriş-orta seviye ise sıkıntı.

kısıtlı bütçe varken amd almak daha mantıklı olur diğer türlü 3060-3070 falan alırsan 6600xt den geçersen pek bir fark olmaz hatta bazı oyunlarda hiç fark olmaz ben de o süreye yakındır amd kullanıyorum açıkçası sıkılmadım :D
arada yazılımı kafayı yemese miss gibi kart

arada yazılımı kafayı yemese miss gibi kart
eğer WHQL sürümleri kullanıyorsan şu anda AMD de sorun yaşayan seri yok 7800xt kullanıyorum ben sorun yaşamadım.

reis 6800xt hangi marka önerirsin

reis 6800xt hangi marka önerirsin
açıkçası ucuzunu alıp geç fakat benim sevdiğim markalar sapphire direkt en sevdğim ve bana göre en iyi amd kart üreten marka ardından xfx ve asrock geliyor.

normal amd softwareden indiriyorum gecen guncellemede sorun vardıda sımdı yok
evet geçen güncellemede 6000 serisi sorun çekiyordu bir tık üvey evlat muamelesi yapıyor amd 9000 serisinden sonra diğer modellere şu an çözmeleri iyi olmuş.

açıkçası ucuzunu alıp geç fakat benim sevdiğim markalar sapphire direkt en sevdğim ve bana göre en iyi amd kart üreten marka ardından xfx ve asrock geliyor.
sapphire bende seviyorum a.ıkcası 6800xt ye en uygun işlemci hangisi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,996
Üyeler
184,092
Son üye
Trezzy
Geri