Yardım Enermax StarryFort SF60H Kasaya Bu soğutucu olurmu

ElvanC

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
2300
Merhaba Kasa olarak

Enermax StarryFort SF60H

kullanıyorum linki:https://www.gaming.gen.tr/urun/5497...-0-mid-tower-atx-maxpro-iii-600w-gaming-kasa/

soğutu olarak bunu almak istiyorum kasa için çokmu büyük olur yoksa sığarmı alternatif önerebileceğiniz soğutucular varsa yorumlarda bekliyorum

Merhaba Kasa olarak

Enermax StarryFort SF60H

kullanıyorum linki:https://www.gaming.gen.tr/urun/5497...-0-mid-tower-atx-maxpro-iii-600w-gaming-kasa/

soğutu olarak bunu almak istiyorum kasa için çokmu büyük olur yoksa sığarmı alternatif önerebileceğiniz soğutucular varsa yorumlarda bekliyorum
Bu soğutucu güzeldir. 2300 bütçe ile zaten sıvı soğutma alınmaz]

zatewn düşünmğyorum sıvı soğutma da kasaya sığarmı sence bu bide rgb si kapanıyormu bilgin varmı
argb oldugundan anakartın desteklerse kapatır ışık istemezsen ışıksızı vardı bunn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yükseklik olarak sığar gözüküyor ramlere denk gelirse zaten fanı bir tık yukarı kaldırırsın

argb oldugundan anakartın desteklerse kapatır ışık istemezsen ışıksızı vardı bunn

yükseklik olarak sığar gözüküyor ramlere denk gelirse zaten fanı bir tık yukarı kaldırırsın
tamamdır teşekkürler ışıksız modeline bi bakıyım bulabilirsem onu alıyım

Kasa 162mm destekliyor hocam. Kasanıza sığar ram ekstra yüksek bi model değilse fanın birini biraz yükseltirsiniz yine sıkıntı olmaz. Bütçenize uygun gözüküyor ışıklı modeli alırsanız ilerde benim gibi keşke rgb modelini alsaydım diye pişmanlık yaşamazsınız.

tamamdır teşekkürler ışıksız modeline bi bakıyım bulabilirsem onu alıyım

arkadaşın dediği gibi bir durum var uzun vade kullanılır bu ama anakarta bağlı işte argb kontrolü için güçlü bi işlemciye geçince de sıvı soğutma alınır muhtemelen şahsen ben ışık sevmiyorum önünde arkada okey sadece

Kasa 162mm destekliyor hocam. Kasanıza sığar ram ekstra yüksek bi model değilse fanın birini biraz yükseltirsiniz yine sıkıntı olmaz. Bütçenize uygun gözüküyor ışıklı modeli alırsanız ilerde benim gibi keşke rgb modelini alsaydım diye pişmanlık yaşamazsınız.
ya şimdi rgb si değişebiliyorsa eğer alması mantıklı benim anakartım desteklemiyor b450m pro s var asusun argb desteği yok onunda uygulaması falan olsada kontrol edebiliyor olsam çok iyide tabi durmadan dönen renkler yerine tek renk seçiliyorsa kesinlikle rgb li alınır

Arkadaşlar Aldım yardımcı olanlara teşekkür ediyorum kurulumu falan çok rahattı rgb li olanı aldım kablolamasını kasanın fan rgb si ne bağladım ancak rgb leri yanmadı anakartımda argb desteği olmadığından muhtemelen çözüm bilen varsa yazabilirse sevinirim.

Merhaba Kasa olarak

Enermax StarryFort SF60H

sf70h kullanıyorum aynı soğutucuyla sıkıntı yok

Arkadaşlar Aldım yardımcı olanlara teşekkür ediyorum kurulumu falan çok rahattı rgb li olanı aldım kablolamasını kasanın fan rgb si ne bağladım ancak rgb leri yanmadı anakartımda argb desteği olmadığından muhtemelen çözüm bilen varsa yazabilirse sevinirim.
bu videodaki gibi yaptım ben yanıyor bende

Geri