Samsung Galaxy A16 128 GB 6 GB Alınır mı?

kamera bu fiyata göre eh kasma donma arada yapabilir onun haricinde işini görür

hocam rahat bir şekil de sosyal medya da gezebilir miyim böyle çok kasmadan donmadan rahat bir şekil de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galaxy note 8 kullanıyordum mürekkebi çıktı ondan iyi mi

hocam rahat bir şekil de sosyal medya da gezebilir miyim böyle çok kasmadan donmadan rahat bir şekil de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galaxy note 8 kullanıyordum mürekkebi çıktı ondan iyi mi
çok kasmadan gezersin ama note8 den bazı yönleri seni baya ucuz hissettircek

ekran kalitesi kasa kamerada bunlar
hocam telefonun halini görseniz geç dersiniz yukarı tarafı dokunmatiği ölü çalışmıyor kalemle çalışıyor telefon sadece şarjı %50 gelince bir anda 10 oluyor telefon donuyor kapanıyor. Ekstra olarak, kamerası berbat çekiyor lensleri bitik arka ön kamera ölü. Ondan dolayı yani kasası falan benim için pek umrumda değil sadece alo alo desin adam akıllı 144p fotoğraf çekmesin orta halli foto çeksin, sosyal medya da donmadan gezeyim yeter.

hocam telefonun halini görseniz geç dersiniz yukarı tarafı dokunmatiği ölü çalışmıyor kalemle çalışıyor telefon sadece şarjı %50 gelince bir anda 10 oluyor telefon donuyor kapanıyor. Ekstra olarak, kamerası berbat çekiyor lensleri bitik arka ön kamera ölü. Ondan dolayı yani kasası falan benim için pek umrumda değil sadece alo alo desin adam akıllı 144p fotoğraf çekmesin orta halli foto çeksin, sosyal medya da donmadan gezeyim yeter.
güzelim telefonu bomba niyetine kullanmışsın a16 al farkı hissedersin

iyi anlamda fark hisseder miyim peki? geçince.
evet ama samsung'un s serileri hariç diğer tüm telefonları alt kalite üretildiği için 2 yıl sonra kasma donma sık yaşarsın ama üzmez uzun bi süre al geç

ayrıca depolamayı doldurmamaya çalış depolama dolunca kasmaya basliyor en az 20 gb boş yer olsun her zaman

Amazondan Prime'da 7800 liraydı ben annem için aldım gayet güzel cihaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,267
Üyeler
183,811
Son üye
justali66
Geri