Tabi ki fiziksel daha mantıklı. Hem alırken hem satarken kar edersin.Teşekkür ediyorum hocam, fiziksel mi almak mantıklı yoksa dijital mi almak daha mantıklı
1 adet bile etmiyor, ayrica suan hisse daha yeni rekor tazeledi illaki kâr satışı yiyecek bir ara. bunun dışında 2000 tlyi sanki 50 yıl mi saklayacaksın biladerNVIDIA hissesi alabilirsin uzun vadeli
tl olarak sakla zaten şurada markete giriyosun 500 tllik olmadan çıkamiyosun, illaki harcaman gereken bir yer gelir harcar geçersin. bu kadar düşük miktarlar ile kimse milyarder olmaz şunu anlayinMerhaba, ufak meblağ ile 1500-2000 TL'ye Euro mu daha mantıklı yoksa Dolar mı uzun vadede, başka yatırımda öneriniz varsa bekliyorum.
Hocam adam öneri istemiş ben de söyledim bu kadar sinirlenmenizin amacı ne sakin olun biraz1 adet bile etmiyor, ayrica suan hisse daha yeni rekor tazeledi illaki kâr satışı yiyecek bir ara. bunun dışında 2000 tlyi sanki 50 yıl mi saklayacaksın bilader
tl olarak sakla zaten şurada markete giriyosun 500 tllik olmadan çıkamiyosun, illaki harcaman gereken bir yer gelir harcar geçersin. bu kadar düşük miktarlar ile kimse milyarder olmaz şunu anlayin
Ağzına sağlık nereden duyuyolar bunları anlamıyorum herkes kolay yoldan köşeyi dönme peşinde. Yok şuradan şu coini al şurdan şu hisseyi al. Bir de bütün gün açar açar takip ederler1 adet bile etmiyor, ayrica suan hisse daha yeni rekor tazeledi illaki kâr satışı yiyecek bir ara. bunun dışında 2000 tlyi sanki 50 yıl mi saklayacaksın bilader
tl olarak sakla zaten şurada markete giriyosun 500 tllik olmadan çıkamiyosun, illaki harcaman gereken bir yer gelir harcar geçersin. bu kadar düşük miktarlar ile kimse milyarder olmaz şunu anlayin
Şaka mıNVIDIA hissesi alabilirsin uzun vadeli
Hocam ufak ufak birikir ya hani, aylık 200 300K almıyorum maalesef1 adet bile etmiyor, ayrica suan hisse daha yeni rekor tazeledi illaki kâr satışı yiyecek bir ara. bunun dışında 2000 tlyi sanki 50 yıl mi saklayacaksın bilader
Teşekkür ediyorum hocam fikrin için, aslında 1500-2000 devamlı değil arttırıcam bu miktarı gün geçtikçeYatırımın büyüğü küçüğü olmazda sende ki para küçük olamayacak kadar az hocam git bi yemek ye bence
Fikrin için teşekkür ediyorum hocam, siz NVİDİA hissesi aldınız mı ?Hocam adam öneri istemiş ben de söyledim bu kadar sinirlenmenizin amacı ne sakin olun biraz
1500-2 bine gidip nasıl altın alacak adamlar bir tarafıyla gülerKısa vadede altın en mantıklı seçenek olur elbette.YTD
Gümüşte zarar edersin 20 kuyumcunun 18'i almaz.YTD
Büyükşehirdeysen gümüş deneyebilirsin.YTD
1 gramdan aşağı altın alınmaz alınsa mantıklı olmaz o doğru.1500-2 bine gidip nasıl altın alacak adamlar bir tarafıyla güler![]()
Aynı şekilde düşünüyorum.O parayla hiç bir şey yapılmaz. Biraz daha biriktir, sonra düşünürsün.