Öneri Dolar mı Euro mu Öneri

NVIDIA hissesi alabilirsin uzun vadeli
1 adet bile etmiyor, ayrica suan hisse daha yeni rekor tazeledi illaki kâr satışı yiyecek bir ara. bunun dışında 2000 tlyi sanki 50 yıl mi saklayacaksın bilader
Merhaba, ufak meblağ ile 1500-2000 TL'ye Euro mu daha mantıklı yoksa Dolar mı uzun vadede, başka yatırımda öneriniz varsa bekliyorum.
tl olarak sakla zaten şurada markete giriyosun 500 tllik olmadan çıkamiyosun, illaki harcaman gereken bir yer gelir harcar geçersin. bu kadar düşük miktarlar ile kimse milyarder olmaz şunu anlayin

Yatırımın büyüğü küçüğü olmazda sende ki para küçük olamayacak kadar az hocam git bi yemek ye bence

1 adet bile etmiyor, ayrica suan hisse daha yeni rekor tazeledi illaki kâr satışı yiyecek bir ara. bunun dışında 2000 tlyi sanki 50 yıl mi saklayacaksın bilader

tl olarak sakla zaten şurada markete giriyosun 500 tllik olmadan çıkamiyosun, illaki harcaman gereken bir yer gelir harcar geçersin. bu kadar düşük miktarlar ile kimse milyarder olmaz şunu anlayin
Hocam adam öneri istemiş ben de söyledim bu kadar sinirlenmenizin amacı ne sakin olun biraz

Ağzına sağlık nereden duyuyolar bunları anlamıyorum herkes kolay yoldan köşeyi dönme peşinde. Yok şuradan şu coini al şurdan şu hisseyi al. Bir de bütün gün açar açar takip ederler 😂. Öyle bir şey yok ayıkın şunu artık.

Ayrıca bu konuyu açtıysan sen de benim gibi finans/borsa işlerinden bir halt anlamıyorsun demektir. Benim gibi bu alanda sıfır bilgisi olan adamlar fiziksel maden alıp geçmeli. Yok hisseymiş yok coinmiş. O işler bu olayları iyi bilen adamların yapacağı iş. Bilmiyorsan altın alıp geçeceksin.
Kar getirmez evet ama paranın değerini korur büyük ölçüde.

NVIDIA hissesi alabilirsin uzun vadeli
Şaka mı :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ufak ufak birikir ya hani, aylık 200 300K almıyorum maalesef

Yatırımın büyüğü küçüğü olmazda sende ki para küçük olamayacak kadar az hocam git bi yemek ye bence
Teşekkür ediyorum hocam fikrin için, aslında 1500-2000 devamlı değil arttırıcam bu miktarı gün geçtikçe

Hocam adam öneri istemiş ben de söyledim bu kadar sinirlenmenizin amacı ne sakin olun biraz
Fikrin için teşekkür ediyorum hocam, siz NVİDİA hissesi aldınız mı ?

Son düzenleme:
Kısa vadede altın en mantıklı seçenek olur elbette.YTD
Gümüşte zarar edersin 20 kuyumcunun 18'i almaz.YTD
Büyükşehirdeysen gümüş deneyebilirsin.YTD

O parayla hiç bir şey yapılmaz. Biraz daha biriktir, sonra düşünürsün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,284
Üyeler
184,761
Son üye
wwiinnnneerr
Geri