60bine laptop önerisi

merhaba yeni laptop almayı düşünüyorum bu bütçelere ne önerirsiniz hp'ye bulaşmak istemiyorum, slayer r9t'lerde çok ısınıyor diyorlar şu nasıldır; https://app.hb.biz/wYU7KvE0WGMg
Dostum bende r9t var. Eğer watt limitli kullanmaz isen işlemci maks 90dereceyi görüyor. Ama benim gibi watt limitli kullanırsan 70-75lerde geziyorsun çoğu oyunda. Bu arada watt limitli kullansan bile fps farkı oluşmuyor. İstersen sana bunu kanıtlayan oyun testlerimi atabilirim dm gelirsen.

Dostum bende r9t var. Eğer watt limitli kullanmaz isen işlemci maks 90dereceyi görüyor. Ama benim gibi watt limitli kullanırsan 70-75lerde geziyorsun çoğu oyunda. Bu arada watt limitli kullansan bile fps farkı oluşmuyor. İstersen sana bunu kanıtlayan oyun testlerimi atabilirim dm gelirsen.
r9t memnun musun bende 5050 li versiyonunu almak istiyorum uzun süre götürür mü sizce

r9t memnun musun bende 5050 li versiyonunu almak istiyorum uzun süre götürür mü sizce
Hocam gerçekçi olmamı istersen sonu 50ile biten hiçbir ekran kartı memnun etmez. 4060de bakabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ben gaming konusunda baya bir memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,974
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri