Hyperx cloud alpa wireless 3825 TL

v2x ses kartlı versiyonu var ben de zaten ondan bahsetmiştim de bütün herkes güzel linç etmiş ürün fiyatının hakkı değil bizzat kullandım ve hiç bir konudada boş yapmıyorum gördüğüm fırsatları al sat yapan biriyim benden iyi mi bileceksiniz ne ne fiyata alınır alınmaz f/p diye hayatınız kadar ürün geçti elime.
Kardeşim, Alpha v2x'den kötü ise alınmaz demek istemiştim ama yanlış anladın, ayrıca emin ol benim kadar ticaret hacmin yoktur saygılar ^^

2 senedir bu kulaklıgı kullanıyorum kesinlikle alabilceğiniz en iyi kulaklıklardan. mikrofonu pek tatmin etmez. genel olarak hyperx kulaklıkların mikrofonu pek iyi değil zaten. ama rahatlık ses kalitesi ve pil ömrü olarak en basarılılardan diyebilirim. benim için tek sıkıntısı zamanla pedlerin soyulması oldu. o da deri tüm pedlerde oluyor galiba. ben de 2 yıl önce 3k ya almıstım galiba cidden 3825 se fiyatı kaçırmayın derim.
Terlemeden dolayı tuz filan çatlatıp sonrasında soyuluyor bir arkadaş forumda tavsiyede bulunmuştu hafif nemli bez ile ara ara silinirse faydası olacağı kanaatindeyim cloud 3 wireless aldım birkaç ay oldu şahsen bende denicem bakalım uzun vadede işe yarayacak mı .

Kardeşim, Alpha v2x'den kötü ise alınmaz demek istemiştim ama yanlış anladın, ayrıca emin ol benim kadar ticaret hacmin yoktur saygılar ^^
Sana bisey demedim ki haklısın zaten ve evet v2 x den kötü

Terlemeden dolayı tuz filan çatlatıp sonrasında soyuluyor bir arkadaş forumda tavsiyede bulunmuştu hafif nemli bez ile ara ara silinirse faydası olacağı kanaatindeyim cloud 3 wireless aldım birkaç ay oldu şahsen bende denicem bakalım uzun vadede işe yarayacak mı .
Temudan pad aldım fazla terletmiyor. Biraz da farklı bir hava kattı içi sünger yanlar suni deri.
1000329615.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,001
Üyeler
187,914
Son üye
metza
Geri